Šapić pravi stranku

0

U sledećih nekoliko mjeseci registrovaćemo stranku ili pokret na teritoriji cijelog Beograda, pa ako se ukaže potreba, razmislićemo hoćemo li ići i na cijelu Srbiju – kaže trećeplasirani na beogradskim izborima Aleksandar Šapić.
Predsjednik opštine Novi Beograd ističe da rezultat koji je postigao predstavlja zvaničan početak njegovog bavljenja politikom na jednom višem nivou.
– Ne mogu da budem nezadovoljan, jer je ovo moj prvi izlazak na ovaj nivo izbora. Ne mogu da bude nezadovoljan u odnosu na okolnosti koje sam imao, ne u prethodna dva mjeseca, već u šest godina koliko sam predsjednik opštine. Pojavljivanje u medijima, način na koji je o meni izveštavano… To traje već nekoliko godina. Kampanja je bila vrhunac marginalizovanja. Drugo, ja nemam organizaciju te snage koju ću morati da pravim, što je sad evidentno, i nijesam mogao odsustvo iz medija da nadoknadim prisutnošću među ljudima. S druge strane, biti zadovoljan sa devet odsto, a da pritom ne možete da utičete ni na šta, da ne mogu da dođem na čelo Beograda, utiče na to da ne budem zadovoljan. Recimo da je ovo jedna dobra polazna tačka, rekao je on.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.