Šansa da se zaboravi poraz od Rusije: Srbija želi pobjedu protiv Kipra

0

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se danas (18.00) sa selekcijom Kipra u prijateljskoj utakmici, koja će biti odigrana u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Orlovi su u ovom reprezentativnom prozoru već odigrali jednu utakmicu i to u Moskvi, gdje su rezultatom 4:0 poraženi od ekipe Rusije.

Imaće Srbija priliku za poravni i da zaboravi poraz iz Moskve. Za meč sa Kipranima, selektor Dragan Stojković Piksi je spremio gotovo kompletno novi tim.

Mjesto u prvih 11 imaće Lazar Samardžić, koji će dobiti priliku da se pokaže u dresu nacionalnog tima. Takođe, šansu će od starta dobiti i Luka Jović, napadač Milana.

Vjerovatni sastav Srbije:

Rajković – Milenković, Mašović, Babić – Živković, Lukić, Milinković-Savić, Kostić – Samardžić, Mitrović, Jović

„Pretpostavljam da su ljudi nezadovoljni, a pritisak uvijek postoji, sve je to u rok službe. Važno je da radite pošteno i da sve bude dobro na kraju. Rekao sam igračima da želim da vidim reakciju, revolt, nisam opterećen rezultatom, nikad nisam rekao da moraju da pobede, ali pobijediće ako budu agresivniji, pruže dobru igru zbog reputacije koju su stvorili. Hoću pozitivnu reakciju svih igrača, od zadnje linije do napada. Maksimalno angažovanje i respekt prema principima igre koju želimo da pružimo. Niko se ne oseća lepo kada ga kritikujete, stvaljate pod upitnik njegov kvalitet. Zato želim reakciju. Tim će protiv Kipra izaći maksimalno ozbiljno i sa dosta promena, sigurno“ – izjavio je selektro Srbije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.