Sanja Damjanović u novoj epizodi: Lažni predsjednik UO projekta SEEIIST-a predlaže sebe za počasnog člana Projekta!

5

Poznato da je Crna Gora država u kojoj žive lažni akademici, lažni sveštenici, i mnogi drugi koji se lažno predstavljaju. Međutim, manje je poznato da u Crnoj Gori žive i ljudi koji se lažno predstavljaju kao predsjednici Upravnih odbora međunarodnih projekata.

Ovaj put riječ je o bivšoj ministarki nauke dr Sanji Damjanović koja se na svom zvaničnom fejsbuk profilu lažno predstavlja kao predsjednik UO SEEIIST reklamirajući se lažno i obmanjujući sve građane Crne Gore, a pri tom koristeći zvaničnu poziciju predstavljanja Crne Gore u ovom projektu. Na taj način u privatne svrhe, pokušavajući da promoviše DPS zloupotrebljava pozicije koje Crna Gora ima u ovom projektu. U ovu činjenicu se može uvjeriti bilo ko ko posjeti fejsbuk profil Damjanovićeve.

Ona već više od mjesec dana nije predsjednik, niti je čak ni član UO SEEIIST-a jer ju je Ministarka Bratić 5. februara zamijenila novim članom, prof. dr Marom Šćepanović.

Činjenica da Damjanović nije više predsjednik može se vidjeti i iz mejla koji je 18. februara poslala svim članovima UO, a kojim je protivpravno pokušala zakazati sjednicu predlažući dnevni red u kojem je pod tačkom 3) predložila da samu sebe izabere za počasnog člana UO kako bi i dalje nastavila sa zloupotrebama u ovom projektu.

 

 

Na sreću, nakon reakcije predstavnika Crne Gore i ostalih članova UO Damjanovićeva je spriječena u ovom naumu protivzakonitog djelovanja. Ipak, ona i dalje nastavlja sa prevarom u vezi sa pozicijom predsjednika lažno se predstavljajući kako bi to iskoristila u političkoj kampaji u Nikšiću.

5 Comments
 1. zdravko komentariše

  Ne čudi me šta ona radi. Ovi DPS-ovci (gdje ih pronadjoše svi sa sumljivim moralom). Takvi nam trebaju to je glavna porala stranke. Pošteni gradjani bježe iz DPs-a ili nikada tu nijesu bili

  9
  2
 2. Marko komentariše

  Za Sanju se boranijo zna ko je i sta je u profesiji i privatnom zivotu,politika je njena licna stvar,ali mali fiakali se ko hijene okomile na jednog strucnjaka. Vama je sve Braticka,a razlika izmedju njih dvije je nepremostiva.

  13
 3. Milica komentariše

  Sjecamo se prica o “zdravom krilu” DPS-a a ova kao neki naucni radnik. Evo dokaza da u DPS-u nema nista zdravo, da je sve trulo i pokvareno do srzi. Vidje ste sta ona vjestica sa platom od 8000 eu i veliki “strucnjak””profesor”Vukotic ucinise od Plantaza. Bitanga do bitange, olos do olosi.

  13
 4. Podgrad komentariše

  Rijetko lijepa dama🤮🤮🤮🤮🤮
  Ni drzalom😂😂

 5. trn komentariše

  Cujem da DrPS planira da naprvi 5000 stanova za pse lutaluce u Niksicu!??Izgleda da jos samo njih nisu prevarilu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.