Rudović: Uključen sam u kreiranje istupa Duška Kneževića

0

Nezavisni poslanik Neđeljko Rudović kazao je da je lično uključen u kreiranje medijskih nastupa Duška Kneževića, bankara i biznismena za kojim je izdata potjernica, a koji je nedostupan crnogorskom pravosuđu.

Rudović je, odgovarajući na pitanje Pobjede, ocijenio da činjenica da, kao poslanik crnogorskog parlamenta, direktno učestvuje u kreiranju Kneževićeve medijske kampanje ne znači da je u konfliktu interesa, već da time daje doprinos “ozdravljenju crnogorskog društva”.

“Ja sam lično uključen u kreiranje strategije medijskih istupa Kneževića od kada je krenuo u kampanju razotkrivanja sistema. Veoma me raduje što i na taj način dajem doprinos, uvjeren sam, ozdravljenju crnogorskog društva. To sam radio kao novinar nastojeći da što je više moguće osvijetlim situaciju u kojoj se Crna Gora nalazi, to se trudim da radim i kao političar jer mi je cilj da svi živimo u boljoj Crnoj Gori. Tako da to što pomažem Kneževiću ne da ne predstavlja konflikt interesa, nego su naši ciljevi u ovom trenutku istovjetni razotkrivanje i demontaža bolesnog sistema, koji cijelu Crnu Goru drži kao taoca nezasitih apetita vrha vlasti”, rekao je Rudović.

Istovremeno, Rudović je najavio da će aktivno učestvovati u radu vanredne sjednice Skupštine Crne Gore na kojoj bi trebalo, na inicijativu SDP-a, da se raspravlja o aferi “koverat”, odnosno o snimku na kojem se vidi da Duško Knežević daje tadašnjem gradonačelniku Podgorice Slavoljubu Stijepoviću koverat i navodi da je riječ o 97.500 evra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.