Registrovana Prava Crna Gora

0

Ministarstvo javne uprave Crne Gore donijelo je rješenje o upisu političke partije Prava Crna Gora u Registar političkih partija.
“Ovo je veliki dan i za našu partiju, Pravu Crnu Goru, ali, ubijeđen sam, i za širi društveno-politički ambijent Crne Gore, jer je riječ o istorijskom, pionirskom poduhvatu tranzicije jedne velike i vjekovne ideje na novu gerenraciju političara. ‘Prava’, što je od danas i zvanični skraćeni naziv naše partije, pružiće ruku pomirenja svima, bićemo most mira, ne odričući se sopstvenog bića i identiteta”, kazao je Marko Milačić nakon preuzimanja Rješenja u Ministarstvu javne uprave.
Poručio je da će pružiti građanima punu političku ponudu, baveći se svim velikim nacionalnim pitanjima: od ekonomije i borbe za vladavinu prava, preko spoljne politike, pa do pitanja identiteta i duhovnosti.
“Prava će okupiti prave ljude, dominantno nova lica, sa jasnim stavom, lica koja će prenijeti duh Petrovića i Marka Miljanova, ali u ruhu otvorenosti, savremenosti i 21. vijeka. ‘Prava’ će u godinama pred nama graditi Crnu Goru rada, znanja i duhovnosti”, kazao je Milačić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.