Redakcija Borbe: Služimo narodu, nećemo ukidati komentare čitalaca, istina je najvažnija!

5

Redakcija Borbe, za razliku od mnogih drugih portala i medija koji se danas utrkuju da se dodvore moćnicima, donijela je odluku da ne zabranjuje komentare na našem portalu. Borba je i osnovana da služi narodu i tako će biti i ubuduće. Za nas je stav naroda jedino mjerodavana, a vlasti dolaze i odlaze, a narod ostaje. Kao što smo i do sada hrabro i istinito branili našu profesiju, i pravo na slobodu izražavanja, tako nastavljamo i u ovom teškom vremenima.

Kao društveno odgovorni, od prvog dana čitaoca stavljamo u prvi plan i radimo u njegovom interesu. Zato ćemo omogućiti upravo čitaocu da iznese svoj stav i komentar o svim društvenim pojavama. Mi, za razliku od nekih, nemamo namjeru da uvidimo cenzuru, koju neki pokušavaju da nam uvedu na mala vrata.

Prepoznajemo rukopise onih koji su navodno zabrinuti za građane, pa ih štite tako što im onemogućavaju da iznesu svoj stav.

Borba želi da i dalje omogući javnosti da iznese svoj sud. Nećemo kršiti zakon, ali nećemo nikoga ograničavati i uviditi cenzuru na mišljenje i stavove.

Naravno, kao i do sada, u Borbi neće biti mjesta za komentare kojim se bilo ko vrijeđa, i širi nacionalna, vjerska ili bilo koja druga mržnja.

Budi dio Borbe, čitaj Borbu i komentriši bez cenzure!

5 Comments
 1. Zovite me Đole komentariše

  Sve je u redu, samo nemojte da nas ubjeđujete da je srpski narod u CG predsjedniku Srbije važniji od bliskosti sa M.Đ.

  12
  5
 2. Lange komentariše

  Da budete prvi koji ne kriju komentare.kao vijesti bagljive

  12
 3. Lange komentariše

  U vijesti samo ne brane komentare koji hvale mila govn..a i koji bljuju po srbima.pu

  13
  1
 4. Lange komentariše

  A da se nadivezem na koment od gore,vucic bi nama srbima iz cg pomogao kao onima na kosovo i u makediniji toliko o tome

  6
  8
 5. Hm... komentariše

  Evo posto rece da sve objavljujete,vala ste se u ova 3,4 naslovna teksta nalupali koliko je dosta.odavno vecih gluposti nisam procitao.znaci odmorite malo

  3
  12
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.