RAZRIJEŠENI KONJEVIĆ

3

Piše: SIBIN

 

Ovako: Konjević Raško na astal odložio značku. Ostao mu sako lila boje, i salonski manirizam, plus maramica na lepršave cvetiće.

Kruže priče kako Konjević na održavanje frizure troši više od Makrona!

Zemlja koja na čelu vojske istura plavokosog & blagoglagoljivog ministra, trebala bi da se diči izvozom lala, jer takva, najmanje je brkato mudata.

Ovaj svijet je globalna Sjeverna Koreja, ne pitoma Holandija, to znaju sve super sile, pa je isplativo ulagati u tehno-vojne inovatorije, ne u platna majstora. Tako da, estetizovani i tapisirani Konjević, zna o barutu koliko i ja, kome je uzor Kokto.

Nego, pustimo sad to…

U otvorenoj borbi koju je poveo sa Šefom, Dritan sebe uporedio sa Davidom, valjda zbog očite razlike u visini.

Borba sa kriminalom, Abaz Davida simbolično baš sačeka kod Veljeg Brda, gdje nafatan kamion pun cigareta, kome to nije bila krajnja tačka parkiranja.

Zbog muljanja sa cigaretama, nikako da se politika probije u prvi plan. Umjesto politikom, bavimo se – crvenim kamionom crne boje!

Ne dajte se zavarati: Konjeviću dakle Rašku, debelo išlo u prilog da ostanemo pretpolitičko društvo. A to nije duh emancipacije, nego guranje sive ekonomije, kojoj je prljavi novac jedini plan i program.

U pamet se građani Crnogorci!

 

3 Comments
  1. ButrosGalileo komentariše

    Razriješen,okinuo se s lanca i postao lutalica,šinteri,bez panike,laje a ne ujeda.

  2. Reket komentariše

    Konjevicu ti bar imas dje da se sisas. A dje ce Rade mrco kad zatvori salon na 3 mjeseca i jos mu je to najveci uspjeh u karijeri. Dicio se time a sad mu se i frizeri smiju. Nicija do zore nije gorela.

  3. Куч komentariše

    Više ima kose Milošević u obrvama od Rašida na temenu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.