Raonić: Varvarima razbili glave za upad u teren, u “Morači” upad dozvolili

0

Na primitivizam iz Beograda, mi smo imali priliku da gospodskim i vatrenim navijanjem odrzimo lekciju i, naravno, propustili smo je.
Zbog ovoga sam srećan što u tu salu ne ulazim od kada su kosarkaši ušli sa političkim transparentima prije više od 22 godine, a prije toga sam gledao sve mečeve u Winer broker ligi, u periodu kada nas je bilo u sali i do 50 ljudi, ocijenio je Boris Raonić, programski direktor Građanske alijanse (GA).

“A sta se se desilo iz ugla normi? Za ono za šta su Varvari dobili razbijene glave (ulazak na teren u NK), neki gradjani prvog reda nijesu ni upozoreni. Šta je prekršio? Kao uposleni u Upravi carina, prekršio je član 5. Etičkog kodeksa Državnih službenika. Ulaskom na teren je prekršio je član 4. i time ugrozio sebe da dobije kaznu do 60 dana zatvora po članu 23. Zakona o sprječavanju nasilja na sportskim priredbama. Grubim vrijedjanjem na javnom mjestu je prekršio član 7. Zakona o javnom redu i miru, za šta se predvidja kazna do 1000 evra i do 60 dana zatvora. Sad je pitanje: je li Crna Gora država vladavine prava?, kazao je Raonić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.