Ranko Jovović: Vlast koja vlada mrakom nema pravo da duže živi

0

piše: Ranko Jovović

“Da je sreća u slobodi, a sloboda u hrabrosti” – govorio jeonaj antički princ – BESJEDIO JE SAVNI ATINJANIN PERIKLE.

Nekad je Crna Gora Gora bila barjak slobode i čojstva…. A danas, ova, ovakva vlast je nemoralna, slijepa, najgora među najgorima – kosovski šiptari se ponose, da su bolji od zvanične, ove Crne Gore… dotle se stiglo. Jer se zore, da je zvanična vlast crnogorska na čelu sa čelnikom njihov poltron.

Odgovor na strašilo i ništavilo presude ANDRIJI MANDIĆU i MILANU KNEŽEVIĆU, ovako je izrekao ANDRIJA MANDIĆ – VI STE NAŠI KRVNICI.
A antička glava MILANA KNEŽEVIĆA poslala je poruku zakletvu: AKO SAM JA SPREMAO DRŽAVNI UDAR, KUĆA MI SE ISKOPALA, NI MAČKA MI NE OSTALA….. tako i njima što me optužuju.
Tako govore, slobodne, mudre glave MANDIĆA i KNEŽEVIĆA.

Mandić im je poručio da se saberu, da se dozovu pameti, a Knežević pobožno i ukleto pred Bogonm i ljudima donio presudu i sebi i njima – da se drže ISTINE, ili da umru….

Takve tranje od suđenjane pamti, ne samo Crna GOra, nego ni OVAJ balkanski BALKAN,po kojem su nam SUDILI I AGARJANI I NACISTI….

Istina ova tzv PRESUDA po duhu i zlu DIŠE duhom USTAŠKOG JASENOVCA…

Sjetite se riječi Andrije Mandića – VI STE NAŠI KRVNICI…. ne vara Mandić, on je od SOJSKE, JUNAČKE, MUČENIČKE KUĆE…..

U njima dvojici vri ČOJSTVO….. A ČOJSTVO JE ZAKON I SUD.

Vlast koja vlada MRAKOM nema pravo da duže živi, da je sreće, vi bi bili već, samo mrtva travuljina jer ste se odrekli, ne samo tradicije Crne Gore, nego i današnjeg čovjeka, koji se bori da nekako preživi sramotu, koju vi širite godinama – od priznanja tzv. Kosova za državu istorijskih neprijatelja i SRBA i oko Srba – tamo gdje smo krvlju branili i odbranili DUH i TIJELO PETROVIĆA.

Mi SRBI smo prije svega LJUDISRBI, mi dijelimo SLOBODU i HLJEB sa svim narodima, koji se drže ljudske suštine……koji vjeruju da se valja žrtvovati za slobodu.

Već sam vam poručio – ZBOGOM NEVJERNICI.

VJERUJTE, DA JEDAN RANKO JOVOVIĆ ZNA BOLJE OD VAS I ŠTO JE SLOBODA I ŠTO JE PRAVDA!

Nikad se nisam zalagao za nepravdu, ali pratio sam tzv suđenje, vjerujte mi – TO JE BILA FARSA, BIJEDA, IZMIŠLJOTINA….

Ja ću uvjek biti uz nevine ljude – NIKAD NEĆU IZDATI ČOVJEKA, A NE IZUZETNE LJUDE ANDRIJU I MILANA – moje prijatelje zauvijek…

A vi NEVJERNICI – SEBI STE PRESUDILI….ako ima ljudi, a ima.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.