Raković: Krivokapić je čovjek koji podliježe pritiscima i to onim slabašnim

11

Istoričara Aleksandra Rakovića ne čudi poslednji potez Krivokapića, imajući u vidu da se, kako kaže, sramnim septembarskim sporazumom obavezao da će poštovati jednostranu proglašenu secesiju albanskih separatista na KiM:

– Veliko je razočaranje ova vlada kada je riječ o Srbima. Krivokapić je čovjek koji reaguje na pritiske, i to na vrlo slabašne. On je očigledno čovjek kolebljive prirode. Kada je povukao čestitku RS, čule su se i šale da li će sad povući i čestitku Novaku Đokoviću za pobjedu na Australijan openu.

Hoće da uvedu Srbo-Crnogorce

Istoričar Raković ukazuje na veliku opasnost od toga da se pred sledeći popis u Crnoj Gori uvede neka tzv. crnogorsko-srpska nacija, gdje bi možda i premijer Zdravko Krivokapić bio jedan od nosilaca tog identiteta:

– On ne zna šta je, muči se da bude Srbin. Za razliku od Abazovića, koji zna da je Albanac i štiti njihove interese, Krivokapić i još nekolicina ljudi koji su bez podrške naroda, ali iz sjenke upravljaju premijerom, imaju namjeru da instaliraju tu novu naciju, koja bi pod kapom crnogorstva, zajedno sa starom crnogorskom nacijom u stvari svela Srbe ponovo na nacionalnu grupu koja nije najbrojnija.

11 Comments
 1. Milan komentariše

  Krivokapić, Gojko Perović – evo već imaju dvojicu “sigurnih glasova” za tu novu naciju.

  13
  1
 2. Milos komentariše

  da Srbi izadju na ulicu ako pokusaju da se igraju s popisom

  10
  1
 3. Vučićev Bot komentariše

  Raković u sridu!

 4. LipaLipa komentariše

  … o casnom, postenom, obrazovanom, … govori jedan poltron, ludog diktatora, … naravno da su svi diktatori svijeta, ludi, manje ili vise, … ovaj “dobrotvor” srbstva, alavko Juda, srebroljubac, … dovoljno ga samo pogledati, … pa procijeniti kolicinu njegove intelegencije, … ne brini “dobri”, briga losa po licno zdravlje, … aj zdravo, …

  5
  11
  1. Gorštak komentariše

   Dua Lipa.Ti li si.

   2
   1
   1. LipaLipa komentariše

    …. ne bih imao nista protiv, … malo valjanja, … Dua Lipa moj prvi pik, … kad su pitanju Arbanke, … mislim da je srbskog porijeka, davno, … aj’ zdravo. …

 5. Mitar komentariše

  opskurni AV istoricar Rakovic….cija je istorija politika SNS
  PITAJ AV sto ne smijes ni jedan ministar Srbije na Kosovo bez odobrenja ministra MUP Kosovo..
  Davno je AV prodao KS…I to je nezavisna drzava ..
  Prestani da siris zablude
  A sad drzi pridike Vladi Cg I Joanikiju

  5
  10
 6. E viva komentariše

  A ti si Rakovicu,ljiga I splacina

  7
  9
  1. Realan komentariše

   TAKO JE MRAKOVICU KRIVI JE PREVRTLJIV I LABILAN TI SI MEDJUTIM ZIVI DOKAZ DA JE COVJEK POSTAO OD MAJMUNA ALI MAJMUN NECE NI ZA ZIVU GLAVU DA PRIZNA .SRAMOTA GA ,A I PRINCIPIJELAN JE.

   2
   3
 7. MIKI komentariše

  RAKOVIC JE APSOLUTNO U PRAVU.

  2
  3
  1. LipaLipa komentariše

   … Rakovic, rasa(suknjica, sarena) a ne covjek, … para, njegov kredo, jedini, .. aj’, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.