Raković: Đukanović je u Crnoj Gori nametnuo koncentracioni logor!

2

Istoričar Aleksandar Raković rekao je u Jutarnjem programu RTRS-a da odluka Crne Gore da ostavi zatvorenim granice za Srbiju i Republiku Srpsku predstavlja segregaciju srpskog naroda u cjelini.

– Segregacija protiv srpskog naroda u Crnoj Gori provodi se već nekoliko decenija, a sada se javno ispoljava protiv svih Srba. Odluka nije vezana za epidemiološku situaciju jer na primjer Poljska, za čije građane su dozvolili ulazak, ima više zaraženih od broja koji su oni propisali, a građanima Srpske nije dozvoljen ulazak iako Srpska i BiH imaju manje oboljelih na 100.000 stanovnika – naveo je Raković.

Raković je rekao da crnogorski režim traži podršku Hrvata i Albanaca, te da emitovanje pjesme Marka Perkovića Tompsona na javnom servisu Crne Gore na Dan pobjede nije slučajno.

– Oni stalno Hrvatima ukazuju da su njihovi partneri, ali mislim da se Hrvati neće upuštati u nepotrebnu avanturu protiv Srba u Crnoj Gori – smatra on.

Raković je naglasio da Srbija i Republika Srpska moraju biti spremne da zaštite Srbe u Crnoj Gori i pomognu im da ostvare slobodu jer je crnogorska država postala velika tamnica naroda.

– Đukanović je u Crnoj Gori nametnuo koncentracioni logor i doveo čitavu državu na ivicu sukoba – rekao je on

Raković je istakao da je od juče u turističkim agencijama u Srbiji počelo otkazivanje aranžmana za Crnu Goru.

2 Comments
  1. Pg komentariše

    Mudro zboriš!
    Ljudi URA JE ISTO STO I POZITIVNA. ABAZOVIC JE TAKODJE REKAO DA MU JE PLAN CRKVA NACIONALNIH CG!
    ABAZOVIĆ JE UDBAŠKI PROIZVOD!!!

  2. Traktorist komentariše

    A rakoviću pizda ti m, jesi ti normalan, pa nije ovo srbija da drži ljude po logorima, nije ih nikad bilo u CG, srbija je 1942 prva zemlja juden frei u evropi, pokretna plinska komora je patrolirala po srbiji, logori u srbiji 90ih gdje ste ubijali djecu i silovali , ma mrš govedo lazljivo

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.