Raković: Đukanović će svaku pruženu ruku ujesti!

3

Piše: dr Aleksandar Raković

Povodom današnje najave našeg predsednika Aleksandra Vučića da će posle izbora u Srbiji pozvati Mila Đukanovića da poseti Republiku Srbiju, mislim da za tim nema potrebe. Tog dana na ulicama Beograda okupilo bi se nekoliko stotina hiljada zabrinutih građana, željnih da se razračunaju s arhineprijateljem Đukanovićem. Postavlja se pitanje kako bi policijske snage u Beogradu uopšte tog dana mogle da održavaju red i čemu bismo svi bili izloženi?

Pored toga, Republika Srpska bi trebalo da donese odluku da zabrani ulazak Đukanoviću kako ne bi mogao da se uputi u Srebrenicu da još jednom ponizi srpski narod. Ukoliko Đukanović krene u Srpsku preko administrativnih prelaza u Hercegovini, odmah ga treba vratiti nazad. Ako krene preko sarajevskog aerodroma, treba ga istog momenta kad dođe do Republike Srpske vratiti u Federaciju BiH. A ukoliko se u Srebrenicu uputi helikopterom, Republika Srpska treba da iznađe način da prizemlji helikopter ili privede Đukanovića kada se spusti na zemlju i deportuje ga odnosno deponuje u Crnu Goru.

Đukanović će svaku pruženu ruku ujesti. Vučić i Dodik to sigurno znaju. Jedina komunikacija koju mi Srbi možemo imati sa Đukanovićem je da ga upozoravamo na kaznu koja sledi, a njegov subjektivni osećaj treba da bude da se oseća kao progonjena zver. Samo to je saslužio.

3 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Bravo, tacno tako!.
  Samo progonjena zver ne pase!.
  Pre ce biti zastraseni puran ili curka, kako god hocete !.
  A mozda i prevrtljiva kukavicka hijena !.

  15
 2. Traktorist komentariše

  Milo nemilosrdno manipuliše četničkom žgadijom

  13
 3. Munja komentariše

  A će više nalazite ove anonimuse i lajavce nebitne.. Pa Vučić jedva čeka da pozove Mila, hahaha.. Dačić ima da ga ljubi u ruku, a Vulin sa gardom posttojen da pozdravi i otpjeva crnogorsku himnu.. Živi bili, pa vidjeli

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.