Radunović: Smije li Stanković da uhapsi Katnića?

0

Milivoje Katnić je osam mjeseci mučio Mihaila Čađenovića, vozača Andrije Mandića, zatvorom iz istog razloga – da ga natjera na lažno svjedočenje, ocijenio je Slaven Radunović, poslanik DF—a. Isto to radio je i sa vozačima Atlas banke.

Koje kriminalne radnje Milivoja Katnića proizilaze samo iz ove afere?

1. Katnić skriva da je uhapšeni vozač Rašović pred specijalnim policijskim timom izjavio da mu je Stijepović dao 100.000 dolara i dodatno, izdaje lažno zvanično saopštenje.

2. Katnić ne pokreće istragu protiv lica koja su izvršila pritisak na Rašovića da istu izjavu ne ponovi pred SDT.

3. Katnić ne postupa u pravcu dobijenih operativnih saznanja da je novac DPS-ov, odnosno Stijepovićev i ne provjerava ih.

4.Katnić vrši pritisak na Kneževića da lažno svjedoči i pripiše novac DF-u.

5. Katnić pokušava medijskim spinom taj novac da “pripiše” DF-u, iako nije uspio da ucijeni Kneževića.

6. Katnić ne reaguje ni nakon pojave snimka, eksplicitnog dokaza da je novac bio Stijepovićev.

7. Katnić ne reaguje ni nakon što je Stijepović to sam priznao u saopštenju.

8. Katnić ni nakon svega ne pokreće istragu protiv DPS-a zbog osnovane sumnje da je nezakonito finansirala kampanju, ne plijeni finansijsku dokumentaciju, ne privodi odgovorna lica na saslušanje.

A, sad, kad ste ovo pročitali, sjetite se samo na osnovu kakvih “dokaza” Katnić drži ljude u zatvoru, neke evo i treću godinu, u sramnom procesu za “državni udar”, uzima pasoše Andriji i Milanu, privodi i tuži aktiviste DF-a, “stavlja u zatvor” poslanike, napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.