Radunović: Građani Herceg Novog slobodno da izađu na izbore, niko im ne može oduzeti državljanstvo i pravo glasa!

8

Mi smo za to da se provjeri svaka neregularnost za svakoga, ali da se to radi sedam dana pred izbore u Herceg Novom, to je pravi pokazatelj loše volje Vlade i udvaranja bivšem režimu.  Mislim da je ovo skandalozno i poručujem građanima Herceg Novog da slobodno izađu na izbore i da im niko ne može oduzeti ni državljanstvo i pravo glasa, poručio je u parlamentu poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

Kako je istakao  laž je ovo što su CEDEM i ekipa oko njega pripremili, a MUP sprovodi u djelo, te dodao da će ovi loši potezi biti kažnjeni.

“Desila se jedna stvar zbog koje moram da reagujem. ne bih želio da neko ko je projektovao zlu namjeru pa ne bih volio da se ne zna. Juče je Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo saopštenje u saradnji sa DPS nevladinom organizacijom CEDEM kako je navodno u posjedu informacija oko 2.100 građana Herceg Novog koji navodno imaju državljanstvo Srbije i imaju pravo glasa i kako će navodno da izvrše provjere i da oduzmu državljanstva. To je klasični primjer kako je to bilo i za očekivati od DPS-a, ali ne i od naše Vlade”, kazao je Radunović.

Kako je istakao, od DPS je ovo očekivano, ali ne i da se naša Vlada bavi spektakularnim lažima i da s jedne strane prepada građane sa ukidanjem državljanstva.

“Te informacije, bile tačne ili ne, ne mogu da se provjere jer su ti građani zaštićeni zakonima Srbiie”, naglasio je poslanik DF-a.

 

 

8 Comments
 1. Vasoje komentariše

  Još jedna genocidna konjusina prdnjavi?

  15
  1. alf komentariše

   Ko ce glasati DPS ako ne izadju oni sa dvojnim,nema ko!??

 2. E viva komentariše

  Moze,moze Slavene ,no ti ne znas..kao I vazi poslanici I ministri, imaju prebivaliste na tri mjesta

  1
  15
 3. Buki komentariše

  Vidji ova dva bota sto laju za kesu makaron se javljaju ,a u Beogradu nema takozvanog patijote bez makar jednog stana …

  12
  1. Vasoje komentariše

   Dva!

   3
   1
 4. milos komentariše

  Pod hitno donijeti zakon da Srbi mogu da glasaju gdje zele da glasaju i da se ociste biracki spiskovi od DPS duplih glasaca. Bojim se da i od ovih duplih Srba dobar dio glasa za demokrate, i njih bi trebalo izbrisati. Drugacije nema srece ovdje

  5
  1
 5. Jovana komentariše

  Novljani slobodno da glasaju!

 6. Stracimir I komentariše

  Ma Srbima dati da glasaju u svaki grad,samo clanska Sns i svi iz Surdulice i Gadzinig Hana na izbor u HN. Kakva gluoa priča seljobera Vuckovog zadriglog. Uvalio se u Rendz rovere i za Bg svake nedjelje na savjetivanje

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.