Radunović: Fantom birače smo zahvaljujući našoj akciji sveli na minimum!

3

“Prema tome, nebitno što je neko ostao u biračkom spisku, uslovno rečeno – na osnovu Zakona, on nema mogućnost da glasa jer ne ispunjava taj najvažniji tzv. rezidencijalni uslov. To je jedna mogućnost koju kriminalna organizacija kao što je DPS zloupotrebljava godinama”, kazao je na današnjoj pres konferenciji narodne koalicije “Za budućnost Crne Gore” poslanički kandidat i potpredsjednik NSD, Slaven Radunović.

On je istakao da je tačno da svi građani koji žive u inostranstvu ne koriste to pravo, tj. najveći broj njih, iako ima preko 50 000 upisanih na taj način.

“U Crnoj Gori nikad, osim na referendumu, nije glasalo preko 20 hiljada, uglavnom je to između 10 i 15 hiljada glasača. Ovog puta – i zbog naše akcije sa tim u vezi i zbog korone koja je veliki problem jer od momenta povratka moraju provesti 15 dana u samoizolaciji i karantinu – mislim da će ovaj broj biti sveden na minimum!”, rekao je Radunović.

Komunikacija sa nadležnima u Luksemburgu, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj…

On je naglasio da su u komunikaciji sa Ministarstvima spoljnih poslova pomenutih država, ali i sa sva tri distrikta Luksemburga.

“Svi su kontaktirani i obaviješteni, svima su dostavljeni spiskovi ljudi koji bi mogli da glasaju na osnovu prava koje prizilazi iz prebivališta. Stoga, ukoliko odluče da ipak glasaju – neka im onda u Crnoj Gori isplaćuju socijalna davanja a ne u NJemačkoj, ili nekoj drugoj državi u kojoj žive”, poručio je Radunović.

Nuhodžić – jedan od kreatora izbornog kriminala

Kad su u pitanju državljani Srbije, Radunović je kazao da će posebna pažnja biti posvećena ljudima koji imaju prebivališe u opštinama Tutin, Novi Pazar i u Hercegovini.

“Obećavam vam da će svako ime biti dostavljeno vlastima ovih država”, rekao je Radunović.

3 Comments
 1. Чомбе komentariše

  Мислили су да примају европску плату,а нама муте по Црној Гори да једва преживљава о.Губао их такав хлеб лоповски.

  10
 2. Baja_California komentariše

  Odlicna akcija Narodne koalicije, tu su imali vazda barem 5% Oslobodjenje na vidiku !

 3. Vaso. komentariše

  Dps dps dps

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.