Radunović: Branićemo Milana Kneževića do kraja, pozivamo narod da dođe ispred Skupštine!

Radunović: Branićemo Milana Kneževića do kraja, pozivamo narod da dođe ispred Skupštine!

Pristalice DF okupile su se večeras ispred Skupštine Crne Gore u 18 časova, povodom odluke Apelacionog suda da odobri pritvor za Nebojšu Medojevića i odobri hapšenje Milana Kneževića. Kako saznajemo, u Skupštinu je stigao i predsjednik Ivan Brajović. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da bi policija večeras mogla da uđe u Skupštinu, kako bi uhapsili Milana Kneževića.

“Ima najava da bi policija večeras mogla da uđe u Skupštinu da uhapsi Kneževića. Međutim, tako nešto treba da odobri Ivan Brajović, jer nikada se nije desilo da je poslanik hapšen u Skupštini, saznaje Borba.

Kako saznajemo, u Skupštinu je stigao i poslanik Ujedinjene Goran Danilović.

“Moraće na silu da uđu u Skupštinu da uhapse Kneževića. Ovo je otpor nepravdi. Sjutra od 18 do 20 časova, svakoga dana, pozivamo građane da dođu ispred Skupštine, ali samo one koji budu željeli da dođu. Oni koji smatraju da su ugroženi pravo i pravda, neka dođu. Oni kojima je dobro i koji misle da je ovo u redu, ne trebaju nam. Da niko ne dođe borićemo se koliko možemo i koliko budemo imali snage. Svi ste dobrodošli, poručio je Slaven Radunović, poslanik DF-a.

Naveo je i da neće dozvoliti hapšenje Kneževića, već da će pružiti otpor.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *