Radonjić: U ovoj kampanji učestvuju predsjednik i premijer, Đukanović se perfidno ne stavlja u prvi plan

12

Politicki analitičar Luka Radonić poručio je u gostovanju na Prvoj da koalicija koja predvodi Za budućnost Niksica odnosi ubjedljivu pobjedu na izborima preksjutra.

Kako on ističe DPS je izgubio ambiciju za pobjedu ali i nemogućnost sirenja kapaciteta koalicija.

Radonjić navodi da je u Nikšić borba između tri koalicije i da je sve ostalo rasipanje i prosipanje glasova gdje mediji bivšeg režima guraju manje partije koje bi ušle u koaliciju sa DPS-om.

On je kazao da koalicija Za budućnost Nikšića vazi za favorita na izborima u  koji se vodi parolom narodne koalicije gdje narod sam vodi kampanju zbog čega imaju i ogromnu podršku naroda.

Radonjić je kazao da u ovoj kampanji učestvuju i predsjednik i premijer države s tim sto se Đukanović perfidno ne stavlja u prvi plan.

Izostavljanje Đukanovića je, kako on kaže, alibi da ukoliko dođe do neuspjeha na izborima u Nikšiću

On poručuje da svi oni koji nisu zadovoljni radom i mehanizmom ove Vlade po istraživanjima daju svoj glas ZBNK.

Radonjić je komentarisao i premijerovo učešće na izborima gdje je on predstavljao na parlamentarnim izborima jednu listu a sad vec posle tri mjeseca favorizuje drugu partiju sto se kako on ističe kosi sa političkim manirima i principima.

On ističe da je narušio nestranačku politiku uvođenjem Abazovića kao vicepremijera u Vladu kao i da njegova savjetnica predstavlja jednu partiju na izborima a i dalje je na mjestu u njegovom timu.

Radonjić je kazao da se nameće pitanje da li je ovo vlada vijesti ili naroda ali ne zeli da oštro to osuđuje jer vijesti vrše direktan uticaj na novu Vladu.

On je istakao da očekuje u Nikšiću rad na poboljšanju privrede, na pronalazak radnih mjesta za građane i vraćanje stare slave tom gradu koji ce biti prvi grad koji ce se voditi novom politikom.

Radonjić je zaključio da će ovi kao i svi naredni izbori biti sve bolji i bolji i da je evidentan poraz DPS-a i pozvao građane  Nikšića da glasaju za čoveka koji ce dovesti do bolje budućnosti Nikšića Marka Kovacevića i ZBNK.

12 Comments
 1. Ivi komentariše

  Stigao analitičar iz Argentina. Da on ne kaže ne bi znali gdje smo, ovako će nas on prosvijetliti. 😂😂

  2
  11
  1. Ivi na kvadrat komentariše

   Sto ces od priloga bijedo?

   7
   1
   1. Ivi komentariše

    Da nas časti od rada u službi. 😂😂😂😂

    1
    2
 2. Krle komentariše

  U Niksicu su lokalni izbori, a Djukanovic se mijesa u njih.

  8
  3
  1. Novak komentariše

   Pobjedice koalicija “Za buducnost Niksica”, a Milo ce u penziju.

   16
   1
   1. LipaLipa komentariše

    … nastup anliticara (Luka) bio jako neobjektivan, … izabran za evet efendiju, Kovacevicu, … takode, voditelj, tercirao, nosiocu liste df, … mnogo bi bilo, interesantnije, da je gost bio Daka, … ne bi bilo lose ni Momo K. … debate svih ucesnika, razvodjnjavaju situaciju, … jasno je da podmladak, prtija, tanak, … biraju se lojalni a ne sposobni, referentni, … aj’ zdravo, …

 3. Boro komentariše

  Prijedsednik sa svojim stavovima i ponovnim pravljenjem veštačke krize itekako je uticao na sam tok predizborne kampanje

 4. Ivi na kvadrat komentariše

  Bravo Radonjicu. Tvoj sinocnji nastup zaista je pravo osvjezenje. Sjajno promisljanje i izrazavanje. Emislija “Slobodna zona” je bila bas kvalitetna. Pozdravi i Marku Kovacevicu uz zelje za pobjedu na izborima. Samo tako svi nastavite i da ovome zlu najzad stanemo za vrat. Vrijeme da napunimo zatvore tim zlikovcima.

  118
  1
 5. Vuk Miljanic komentariše

  Predsednik Djukanovic je svojim nesmotrenim izjavama nametnu raskol i neslogu izmedju Srba i Crnogoraca ali time je samo izgubio simpatije sopstvenog stranackog tijela sto ce se pozitivno odraziti napovecanje broja glasaca za koaliciju zabuducnostniksica a svojoj DPS partiji je postavio nemoguc zadatak

 6. Koja komentariše

  DPS je politička tamna mrlja slobodarske Crne Gore. Vrijeme je za nove ljude koji će uspostaviti temelj jednog demokratskog društva.

 7. Borac za pravdu komentariše

  Krivokapić svakodnevno izdaje birače koji su glasali za njega. Bože šta je ovo.

 8. MatijaF komentariše

  Đukanović je gurnuo Damjanovićku da izgubi umjesto njega, dok se Krivokapić perfidno skriva iza Demokrata

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.