Rađenović (SNP): Ne smijemo dozvoliti da Budva ponovo dođe u mafijaške ruke!

0

Opštinski odbor SNP Budva poziva sve članice aktuelne većine iz opozicionih redova da učine sve kako bi zadržali vlast. Ni na koji način se ne smije dozvoliti da vlast u Budvi ponovo padne u ruke organizovane kriminalne grupe koja je devastirala ovaj grad i uništila njegove finansije, kazao je predsjednik SNP Budva Krsto Rađenović.

Aktuelna većina iz opozicionih redova uradila je mnogo u svom mandatu da vrati dugove i stabilizuje finansije, ali i završila mnogo infrastrukturnih radova od Buljarice do Jaza, i to u centru grada, ali i po selima. To narod Budve vidi i očekuje da će trenutna vlast opstati još ovih par mjeseci kada će na redovnim lokalnim izborima odluku o tome ko će voditi prijestonicu turizma u narednom četvorogodišnjem periodu donijeti sami građani, što je i najpoštenija opcija.

Ne smijemo dozvoliti da Budva, koja najviše doprinosi turističkom prometu Crne Gore, bude poprište partijskih sukoba i da zbog toga naši građani i njihovi interesi trpe. Nasuprot tome, sve svoje kapacitete moramo staviti u službu oporavka Budve i njenog ponovnog uspješnog pozicioniranja na turističkoj mapi Evrope. Jaka i finansijski stabilna i prosperitetna Budva potrebna je Crnoj Gori, posebno u ovim izazovnim vremenima ekonomske krize.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.