Rad na brodu – Bez iskustva, a plata iznosi i do 3.000 evra

0

Preko oglasa se traži kozmetičar,  fitnes instruktor,  maser odnosno maserka  i  doktor medi-spa za rad na kruzeru, a mjesečna zarada iznosi i do 3.000 evra.

 

Dosta naših državljana mašta o radu na brodu prvenstveno zbog visokih plata, bakšiša, ali i ambijenta, putovanja i obilaska gotovo cijelog svijeta.

Mnogi od njih su i stupili u rad na kruzeru, zaradili dobru sumu novca i obezbijedili sebi nekretninu. Oni koji bi željeli da rade na brodu treba da znaju i koje uslove moraju da ispune.

Trenutno se na oglasima traže radnici za rad na kruzerima sa pet i sedam zvjezdica za jednu spa-kompaniju u kojima se navodi mjesečna zarada od 2.000 do 3.000 dolara mjesečno.

Što se tiče uslova u oglasu navodi se konverzacijski nivo engleskog jezika, diploma iz tražene struke, važeći pasoš, a radno iskustvo nije neophodno. Za prijavu za intervju potrebno je poslati CV na engleskom elektronskim putem.

– Trening je onlajn i ne plaća se, a postoji i mogućnost da odmah počnete sa radom na brodu. Kompanija pokriva troškove za avio-kartu do broda i troškove izdavanja američke vize – piše u oglasu.

Svi oni koji su radili na brodu ranije govorili su da plata prvenstveno zavisi od pozicije, ali da se kreće od 2.000 dolara pa čak do 10.000 dolara mjesečno. Onaj ko radi na poziciji, na primjer, fitnes instruktora, uz procenat može da zaradi minimum 4.000 dolara. Poznato je i da ljudi sa Balkana dosta dobro prolaze na kruzerima upravo zbog dobre komunikacije, prenosi Kurir.rs.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.