PZP: Nepismeni odgovor Vukšića dokaz da se protiv Medojevića i dalje sprovode nezakonite mjere tajnog nadzora

4

Odgovor ANB-a na zahtjev Nebojše Medojevića, samo dokazuje da se nad liderom PZP-a i dalje sprovode protivustavne i nezakonite mjere tajnog nadzora, ocijenili su iz PZP-a.

V.d  direktora ANB-a Dejan Vukšić je u odgovoru poslaničkom klubu PZP-a i Nebojši Medojeviću naveo da ANB ne može preduzeti aktivnosti po njihovom  zahtjevu, jer je isti neuredan i nepotpun, te ga je neophodno uskladiti sa odredbama Zakona o slobodnom pristupu informacijama.

Iz PZP-a su na Vukšićeve navode odgovorili da prvi čovjek ANB-a pokazuje neprihvatljivo nizak stepen poznavanja procedura komunikacije između poslanika Parlamenta i državnih organa, ističući da je Medojević zahtjev poslao pozivajući se na član 50 Poslovnika Skupštine, a ne na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama.

-Poslanik Nebojša Medojević je poslao zahtjev na osnovu člana 50 Poslovnika Skupštine, a ne na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama. Ovakav nepismeni odgovor šefa UDBE doživaljavamo kao priznanje da se protiv lidera Demokratskog fronta sprovode protivustavne i nezakonite mjere tajnog nadzora. Šef UDBE bi morao znati da se poslaniku Parlamenta Crne Gore ne odgovara na ovakav drzak i bezobrazan način- stoji u saopštenju PZP-a.

U PZP-u očekuju hitan odgovor, kako su naveli, šefa UDBE jer predsjednik Pokreta za promjene je šef parlamentarne stranke, a ne NVO aktivista ili tajkun da bi se pozivao na Zakon o slobodnom pristupu informacija.

4 Comments
 1. Zeljaš komentariše

  Sve tačno,od prve do potonje riječi.

  13
  4
 2. MIKI komentariše

  Sto vise otkriva nepocinstva bivse vlasti, i nesposobnost aktuelne, Medojevica vise napadaju.Zaista ne razumijem, zasto su se toliko okomili na covjeka, koji samo govori istinu.

  19
  6
 3. Lemi komentariše

  Xaxaaxaxaxaxa jedini koji nije prisluskivan! Vazda je Medo sluzba bio. Pitajte ga za biznismene koje po Senjaku obilazi…
  #Medo je UDBA

  12
  7
 4. Radnik komentariše

  Medojevicu ti radis zajedno sa Gojkom Perovicem ,Ueljkom Ivanovicem i Cetinjskim klanom da Srbe posvadjate razbijete na nase srpske glasove ste u skupstinu ni jesi glasa imao drugog ,pa sad po nama ponamjesta pzp po klinickom a nama srbima odmjeri od sake do lakta ,bolime ku… za tebe i tvoje hirove za funkcijama podnesi ostavku u parlament i srusi vladu samo ako ces vise sa nama iz DF zajedno na listu jebo mi pas mater

  1
  3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.