Pucnjava u Tuzima: Leon Drešaj ranio Franja Nikolića!

2

Franjo Nikolić (37) ranjen je u pucnjavi u Tuzima, a policija traga za Leonom Drešajem.

Prema informacijama iz policije, Nikolić pogođen je u predjelu nogu. Isti izvor kazao je da su i Nikolić i Drešaj bezbjednosno interesantna lica.

Prošle godine, u sklopu kontrole bezbjednosno interesantnih lica, službenici Centra bezbjednosti Podgorica izvršili su pretrese objekata koje koriste Mehmed Đoković (61), Zef (67) i Lindon Camaj (39) i Kristijan (23), Leon (46) i Viktor Drešaj (50).

Tokom pretresa tih lokacija, policajci su pronašli i oduzeli 176.740 eura i 1.000 dolara, pet komada oružja – dva pištolja i tri puške, 326 metaka u ilegalnom posjedu, aparat za brojanje novca, bankarsku dokumentaciju i disk za snimanje podataka.

Od Viktora Drešaja oduzeto je 176.740 eura i 1.000 dolara, kao i aparat za brojanje novca, bankarska dokumentacija i disk za snimanje podataka.

Braća Leon i Viktor Drešaj su privođeni više puta. Oni su u avgustu 2006. uhapšeni na granici sa Albanijom. Tada je u njihovom posjedu pronađeno šest kilograma kokaina i 50 kilograma marihuane. Braća Drešaj su, kako je istraga pokazala, tada zapravo nadgledali primopredaju droge među kuririma u selu Drešaj kod podgoričkog naselja Tuzi. U pretresu kuće Drešajevih nađeno je više od 20 kilograma marihuane, kao i izvjesna količina heroina, a vještačenjem je potvrđeno da je riječ o drogi velike čistoće. Takođe, saslušavani su u istragama i o brojnim teškim krivičnim djelima, kao i o ubistvu Duška Jovanovića.

2 Comments
  1. Kilibarda komentariše

    Kakvi su ovo oloshi. Narko dileri. A Podgoricanke ih bas vole. Nema sponzoruse i prostitutke podgoricke koja nije sa njima bila. Nisu oni krivi, lopova, prevaranata, narko dilera ce vazda bit. No su krive ove nase Podgoricanke sto balave za Albancima, ruznim i duznim, ali za njih su odlicni! jad

  2. istina komentariše

    Leon stari makro i pacenik. Volio je maloljetnice iz trgovinske mnogo..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.