Prvi put necenzurisana istina o Majklu Džeksonu: Film o pjevaču još nije izašao, a već izaziva brojne kontroverze

0

Biografski film o Majklu Džeksonu nije ni objavljen, ali već izaziva polemiku jer kreatori filma obećavaju necenzurisanu istinu, prenosi TMZ.

Film je do sada u medijima predstavljen kao iskren prikaz života slavnog pjevača sa fokusom na njegov talenat i njegove ljudske borbe.

Ali, kao što znamo, Džekson je optužen za seksualno zlostavljanje djece, a tužba Vejda Robsona i Džejmsa Safečaka protiv Džeksonove ostavštine još uvijek čeka na suđenje. Režiser Dan Rid rekao je da daje sve od sebe da prikaže interakciju muzičara sa djecom na pozitivan način.

Kako prenose mediji, producent filma je Džeksonov bivši advokat Džon Branka, koji je doprinio, kada je ova tema u pitanju, scenariju filma. Rid je rekao da je pročitao kopiju scenarija za “Majkl” i stekao utisak da je to zapravo omaž muzičaru.

Nakon što je produkcija filma odložena prošle godine zbog štrajka SAG-AFTRA, snimanje je otpočelo ranije ove godine, a glavnu ulogu igrao je muzičarev nećak Džafar Džekson. Amerikanci bi trebalo da mogu da gledaju film “Majkl” u bioskopima od 18. aprila 2025. godine, a Univerzal još nije definisao kada će biti pušten na inostrano tržište.

(CDM)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.