Prvi festival Craft piva u Podgorici sredinom juna

0

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Craft Fest Montenegro – prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u glavnom gradu, koje obećava da će postati tradicionalno! Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona, saopštio je predsjednik Udruženja kraft pivara Crne Gore, Srđan Jovović.

„U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom. Craft Fest Montenegro neće biti samo mjesto dje možete probati fantastična piva. On će biti i prvi festival „Kupujmo domaće“, ističući važnost podrške domaćim proizvođačima i umjetnicima. Naša ponuda će isključivo sadržati proizvode iz Crne Gore, a na bini će nastupati samo domaći izvođači, dodatno osnažujući našu lokalnu kulturu i identitet“, kazao je on.

Ogromnu zahvalnost duguje Sekretarijatu za kulturu grada Podgorice i Turističkoj organizaciji grada, koji su velikodušno podržali organizaciju festivala.

„Posebna zahvalnost i Ministarstvu ekonomskog razvoja kroz EU projekat Enterprise Europe Network – EEN, koje je prepoznalo važnost ovog proijekta za našu zemlju i podržalo organizaciju prvog Craft Fest Montenegro u Podgorici. Pored njih, festival su podržali i Privredna komora Crne Gore kao i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kojima se takođe zahvaljujemo. Pridružite nam se na Trgu nezavisnosti, na platou između Narodne biblioteke i Skupštine Glavnog grada u Podgorici od 13. do 16. juna, od 12h do 24h, i budite deo ove pivske revolucije! Ljubitelji dobrog piva imaće priliku da uživaju u najnovijim pivskim trendovima, okruženi prijatnom atmosferom i energijom koja je neprikosnovena“, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu @craftfestmontenegro  kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i iznenađenjima koja smo pripremili za vas.

Ulaz je slobodan! Dođite da zajedno uživamo i proslavimo domaću proizvodnju u najboljem svjetlu

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.