Pronađeno beživotno tijelo M.B. (13): Dječak ubijen, uhapšen ubica!

Pronađeno beživotno tijelo M.B. (13): Dječak ubijen, uhapšen ubica!

Beživotno tijelo dječaka M.B. (13), izbjeglice sa Kosova, pronađeno je danas u blizini Lima, potvrđeno je Borbi iz Uprave policije.

Tijelo dječaka je pronađeno nago i u vodi.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Berane identifikovali su i lišili slobode S.I. (19) iz Berana, zbog sumnje da je lišio života maloljetno lice muškog pola starosti 13 godina. Ovo krivično djelo rasvijetljeno je u kratkom roku. Beživotno tijelo 13-togodišnjeg dječaka pronađeno je danas oko 11,00 časova a njegov nestanak policiji je prijavljen juče.

O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji počinjenog krivičnog djela iz oblasti krvnih delikata. Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Tijelo dječaka biće upućeno na Odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije.

Dječakov otac Rizvan Beriša kazao je da je njegov sin nestao u nedjelju, te da od tog dana tragaju za njim. Ističe i da je dječakovo tijelo bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima, zbog čega sumnja da je ubijen.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *