Profesor Vladimir Dimitrijević: Crna Gora preuzela ideju crvene Hrvatske, iza toga stoji Vatikan!

0

“Mi koji živimo na ovom terenu, prije svega Srbi, moramo detaljno da upoznamo ono što se dešava u Vatikanu, jer naš prostor je granični prostor između istoka i zapada. Srbi su se našli na udaru Vatikana prije svega zato što su kao pravoslavni još od svetoga Save do dana današnjeg, zaustavili prodor Vatikana ka istoku”, ocijenio je profesor Vladimir Dimitrijević.

Upravo zbog svog položaja, na našim prostorima su se dešavale strahovite stvari.

Profesor Dimitrijević podsjeća na stalne pretenzije rimokatoličkog naroda na naše prostore, ali ne zato jer oni imaju nešto protiv nas kao biološkog naroda, već samo zato što smo pravoslavni.

„Metode su se mijenjale, nekad su bile surove, grube, nemilosrdne, inkvizitorske danas su prefinjene i ekumenističke, ali uvijek i svagda cilj je da se mi otuđimo od svog identiteta, da nam se oduzme ono što imamo i da se pretvorimo u nešto drugo“, dodaje profesor i daje primjer savremene Crne Gore koja je kako kaže preuzela ideju crvene Hrvatske, iza čega stoji upravo vatikanska ideja koji se uobličavaju u dva izdajnika Crne Gore – Sekule Drljevića i Savić Marković Štedimlija.

Profesor Dimitrijević objašnjava i ključnu promjenu u Vatikanu koja se desila nakon drugog vatikanskog koncila, nakon čega je došlo do nevjerovatnog moralnog sloma – pojmovi su tumače po nahođenju pape, homoseksualizam je uveden kao dio religije, pojavile su se i ženske crkve, sveštenice, a sam Vatikan je na korak do toga da podrži i pedofiliju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.