Pripadnici 7. bataljona Podgorica: Nećemo da pripadamo hordama Brana Mićunovica i Dake Davidovića

5

Po ustaljenoj matrici prišipetlji, uvijek budu prvi na udaru oni koji su se najviše žrtvovali i koji su provjereni rodoljubi, i zato mi veterani 7.bataljona  nećemo dozvoliti da se neko zarad ličnih interesa krije iza časnog imena naše vojne jedinice, saopštili su pripadnici podgoričkog 7. bataljona.

“Pripadnici 7. bataljona Vojske Jugoslavije nikad nijesu bili protivnici svoje države i svoga naroda zato pružamo bezrezervnu podršku koaliciji ,,Za budućnost Nikšića“ i ujedno se ograđujemo od izjava neostvarenog ,,oficira“ koji pljuje na svoje principe u zrelim godinama, pridružujući se hordama Dake Davidovića i Brana Mićunovića”, poručuju oni.

Ističu da Butorović nije naučio životnu lekciju koja glasi ,,čuvaj se Danajaca i kad darove nose“ pa izigrava Trojanskog konja svome rođaku Branu Mićunoviću i njegovom partneru iz mnogih biznis-varijanti Miodragu Daki Davidoviću, pokušavajući da diskredituje časno ime, i časne pripadnike 7. bataljona.

5 Comments
 1. Marko komentariše

  Slozicu se svama da ne pripadate nijednoj hordi,ali dje su dokazi da taj gospodin u Niksicu nesto radi za izbore.Dje su snimci,slike sa skupova,mitinga,sastanaka.Samo izjave politicara i to iakljucivo za medije.Zar vam nije jasno da kod nas pred izbore sbi lazu kao sto to radi i Vucic u srbiji,a i svuda se to radi.Ako ste tako casni,bar rodnu grudu ne izdajte i ne priklanjajte se petoj koloni.Ovo je vazda bila samo Crna Gora…Slavna

  9
  17
  1. LipaLipa komentariše

   … Marko, … onima koje Brano podrzava, od vazda, … ne teba njegovo prisustvo, slike, klipovi. … treba im nesto konkretnije, novac, logistika, strah, … nisu oni kreteni, da sve javno, postoji podjela poslova, … Sanja (doktor za cern) i Jevto (“humanista”) su lice koalicije, mjesto Mila (lopova), … oni boljih “lica” nemaju, svi kod njih, gori od goreg, … Brano mu ga dodje, u ovom slucaju, Udba, … koja se iza zavjese svidja, … kako nekad sve prolazilo, sada malo, skoro nista, … osnovno je da se podigne svijet roda, … onda ni tica nebom ne proleti a da je ne vidimo, … aj’ zdravo, …

   1
   6
 2. Sotonjara! komentariše

  Šta hoće ovi klošari, mrs u 3lpm tamo daleko, koji racku izigravate,?

  4
  8
 3. Luka komentariše

  Sprdnja od Vojske,tu su samo ostali spijuni i poltroni

  2
  1
 4. Sotonjara! komentariše

  Stoku izdajnicku procerati

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.