Prijava zbog prevare: Oštetio sugrađanina za 33.000 evra

0

Policija je u Podgorici podnijela krivičnu prijavu protiv S.K. (34) iz Peći zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Prikupljeni su dokazi koji ukazuju na sumnju da je S.K.počinio krivično djelo koje mu se stavlja na teret na način što je u periodu od 1. maja do 16. oktobra 2019. godine, u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, prisvojio novac koji mu je povjeren na radu umaloprodajnom objektu u Podgorici jednog privrednog društva iz Rožaja.

Sumnja se da je S.K. protivpravno prisvojio novac i tako nanio štetu ovom privrednom društvu u ukupnom iznosu od 12.647 evra.

Osim toga, policija u Podgorici podnijela je krivičnu prijavu protiv Ž.J. (45) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara.

On je, kako se sumnja, u namjeri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, doveo u zabludu M.K. iz Podgorice lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica.

Ž.J. je sa M.K., kako se sumnja, zaključio kuporodajni ugovor za izvjesnu stambenu jedinicu u Podgorici koja zapravo nije postojala, te je na taj način održao u zabludi M.K. i oštetio ga za iznos od 33.000 evra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.