Mladen Mikijelj

Prija održala prvi koncert u Podgorici

0

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović počela je prvi od dva koncerta u Podgorici. Iako je koncert kasnio više od sat vremena publika je strpljivo dočekala pjevačicu i odmah sa njom u glas zapjevala „Od  istoka do zapada“.

Euforija pred Prijine koncerte se osjećala cijelog popodneva u našem glavnom gradu. Od ranih popodnevnih časova publika je pristizala ispred Sportskog Centra, pjevušila omiljene hitove, ali i stajala u redu kako bi što prije stigla do bine i iz prvih redova uživala u Prijinom spektaklu.

U Sportskom centru ekipa Dana je snimila Baneta Mojićevića. Pjevač je uz ovacije pozdravljen i time razotkriven kao prvi Prijin gost.

Najavila ga je kao pjevača uz kojeg je odrastala. Zajedno su otpjevali Jorgovane, a potom je on po Prijinoj želji otpjevao pjesmu Stara ljubav, koja je podsjeća na djetinjstvo.

Stara ljubav je naišla na fenomenalan prijem kod podgoričke publike, pa im je Prija poručila da su „najbolja publika dosad“. Zajedno su otpjevali Devet života, uz upaljene bliceve telefona.

Nakon Beograda, Sarajeva, Zagreba, Niša, i brojnih centara u bivšoj JUgoslaviji Prija je u nekim gradovima imala i po nekolike reprize svojih koncerata.

Ovoga puta nije ni Podgorica razočarala, pa će prija i sjutra uveče pjevati Podgoričanima.

A njena koncertna turneja stiže i u Sloveniju! Popularna Prija  će nakon Crne Gore, 10. maja popisati i SLoveniju, jer će nastupiti u čuvenoj dvorani “Stožice” u Ljubljani.

Na taj način će kompletirati gotovo cijelu bivšu Jugoslaviju.

(Dan)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.