PRESS: Ljudi žive u prostorijama Izborne komisije u Podgorici i kriju službene pečate?!?

1

Podgoričanka Stanka Nedović, koja formalno-pravno nije zaposlena u Izbornoj komisiji Glavnog grada – Podgorica (IKGG) nalazila se sinoć u prostorijama IKGG i nije dozvoljavala da se zavedu i ovjere akta, koja su donijeta većinom glasova članova i ovlašćenih predstavnika IKGG, ali i dopis sekretara IKGG Vladimira Vujovića.

Nedović je sinoć tvrdila da je “dežurna” u prostorijama IKGG.

Portal PRESS došao je do informacije da Nedovićeva i njen suprug Miško Nedović žive u dijelu službenih prostorija IKGG u podgoričkom Bloku 9 na adresi Rista Dragićevića.

Iako ova informacija zvuči kao iz rublike „vjerovali ili ne“, prema informacijama do kojih je redakcija došla, bračni par Nedović u dijelu službenih prostorija (kancelarija sa lijeve strane ulazne prostorije) ima kompletno pokućstvo, uključujući krevete i frižidere i sve ostalo potrebno za život.

To smo uspjeli i da dokumentujemo sa video zapisom:

Zapitali smo se po čijoj dozvoli i zašto neko živi u kancelarijama IKGG. Koja ga je muka na to natjerala? Da li bračni par Nedović nema drugog smještaja i da li se radi o socijalnim slučajevima?

Tragom tih informacija zaključeno je da se radi zapravo o još jednoj ujdurmi Demokratske partije socijalista (DPS).

Naime, prema nezvaničnim informacijama bračni par Nedović ima stan koji su stavili na raspolaganje svom sinu, a oni su prešli da žive u dijelu službenih prostorija Komisije.

Dodatno, prema informacijama do kojih smo došli sin bračnog para Nedović, njihova snaha, tj. sinova supruga, kao i njegov najbolji prijatelj angažovani su u Komisiji (ugovori o djelu, a navodno se pominju i neformalne isplate „na ruke“ od strane DPS-a).

Za uzvrat, bračni par Nedović je postao čuvar pečata Komisije i režima DPS-a u Glavnom gradu.

DPS je na jedan krajnje okrutan način bračni par Nedović, te njihovog sina i snahu doveo u situaciju da braneći sprovođenje izborne volje građana Podgorice, brane svoj krov nad glavom, odnosno izvor prihoda za život.

Na kraju, treba postaviti pitanje koliko je još ovakvih nezakonitih i okrutnih slučajeva u kojima je DPS obične ljude, pojedince, ili cijele porodice i njihov opstanak, vezao za svoj sopstveni opstanak u vršenju vlasti u Podgorici i Crnoj Gori.

1 Comment
  1. DPS komentariše

    Ovo je strašno. Uzas. Šta DPS radi ljudima. Doduše ovi nijesu nesrećnici, nego brane i svoj interes, ali ovo normalnom čovjeku je zastrašujuće. Kao da je ova zemlja njihova prćija. Uzas

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.