Premijerski sat najavljen za 28. april

11

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić sazvao je Skupštinu na posebnu sjednicu, na čijem dnevnom redu će biti premijerski sat i poslanička pitanja u vezi sa određenom temom.

Kako je najavljeno, sjednica će početi u srijedu 28. aprila, u 12 sati, a održaće se u zgradi Skupštine Crne Gore.

“Podsjećam da je rok za dostavljanje pitanja predsjedniku Vlade Crne Gore u pisanoj formi najkasnije 72 sata prije početka sjednice”, naveo je Bečić.

11 Comments
 1. Samuela CH komentariše

  Interesu je me da ti vidim lice i govor na premijerskom satu. Bolje ne izlazi da te gleda narod. Ali tebi ne smeta ni moja niti narodna kritika jer si prosao cenzus i sio u fotelju koju ne zasluzujes. Sramno. to je moja poruka, a ti pitaj i drugi narod ako sam pogrijesila. No, ti me maris za kritike, imas debeo obraz. Odbaci sve moje kritike kada negiras kretike naroda. Ja sam samo dedna jedinka od njih, i iskrenija od tebe u svakom pogledu. Crnogorka sa ponosom. A ti ? pi.

  6
  2
 2. Samuela CH komentariše

  Ovu facu ne mogu da gledam vise i molim medije na je ne stavljau vesi na portalima. Neiskrena osoba. Oci mu govore sfe.

  6
  1
  1. Darko komentariše

   Samuela, Zdravko ce napustiti sjednicu ako cuje tvoje kritike
   On se zahvaljuje za nista i to je novitet koji je on prvi primijenio.

 3. Darko komentariše

  U neku ruku se slazem sa Samuelom. Vidim da se nervira sto je premijer takav. Ali, Samuela ne daj boze da de dodje nuzda, on bi zrtvovao svoj zivot za svakoga kad nebi mogao pobjeci. Takav je karakter. Pusti DF da mu ocita lekciju. On ce je saslusati bez rijeci kao na ekspozeu ako nijesi zaboravila.

  1. Samuela CH komentariše

   Svi ste osuli na covjeka. Kad to vide ambasade nece ga vise fermati. Niko ne pomoslja sto ce bitisa nama.

   1. Darko komentariše

    Samuela, je sasava. Ne brini ti za njega, jer ni on ne brine za nas.
    Ja vjerujem da on ima problem sa samim sobom. Neka mu je Bog u pomoc a nama ga je odzonolo i s njim i bez njedpga.

 4. tako stoje stvari komentariše

  Sprdnja što čini ovaj Bečić !!!

  Premijerski čas a neće da stavi na Skupštinu zahtijev tog istog premijera za smjenom svog minista ?!? Čeka da prodju izbori u Novom. Na riječima, Demokrate i Bečić veliki borci za državu, “domoljubi” na kvadrat, demokrate koje baštine eUropske vrijednosti, procedure ,a ono u stvarnosti, sitne šićardžije, politikanti, prevrtljivci, kojima je jedino stalo do njihovih fotelja. Volja naroda, interes države, su im nebitni, kako Bečiću, tako i Krivokapiću.

  1. LipaLipa komentariše

   … od tebe “viteza” sto drugo no laz ocekivati, … premijer je utio pismo skupstini, svoje zavrsio, … ko zakazuje dnevni red zamo, valjda niki satanak predsjednik, podpresjednici odrze, … sto tamo cine Bosnjak, bulajic, imaju li oni aber ikakav, … bosnjak se ponekad i javi kad premijera, Srebrnicu brani, … ovaj “doktor” bulajic, samo bradicu gladi, … mani se corava posla bote, Tako stoje stvari , … aj zdravo, …

 5. ajica komentariše

  e dje vam je budzet becicu veliki demokrata titov pionir . privremeno finansiranje , a rekoste da necete dinara potrositi za potrosnju . linjaju pare od 780 milona becicu pala vrednost obveznica becicu , mnije vas stalo zalegli ste u fotelje koje vam je narod da i primate po 1800 eura svaki mjesec becicu , dje su ti plate i penzije becicu jeli te sramota , zaboravio si i vas dvijica ostalih sto ste pricali prije izbora , i kakvo je to unaptijed postavljanje pitanja . pa to nema nidje u evropi . neka on odgovara direktno na postavljena pitanja becicu a ne da mu neko pise odgovore ka djeca da napisu lektiru i da je procitaju . reci ti nama becicu i ti i krivokapic i abazovic kako bese milo u zivoz jeli propa ako je propa nemojte ga dirati i nemojte mu dosadjivati i ne dirajte mu milijarde a ovamo kukate za kredit po cijeloj evropi .

 6. Onako usput komentariše

  Podocnjaci, podocnjaci
  bas mi lepo stoje,
  moje oci pijanice
  svetlosti se boje

 7. The Legend komentariše

  Imam pitanje za Premijera:
  Kada će se poništiti rješenje br.954-109-Up/I-1620/1-2010 od 07.12.2010.godine, s obzirom da je postupak obaveznog poništavanja pokrenut 20.07.2020.godine?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.