Premijera predstave Studentskog teatra “Sekretarijat za samofinansiranje žirafa” u srijedu u KIC-u

0

Premijera nove predstave Studentskog teatra iz Podgorice, “Sekretarijat za samofinansiranje žirafa”, satirična komedija o sukobu birokratije i umjetnika, o pogrešnim ljudima na pravim mjestima, biće održana sjutra veče u velikoj sali KIC-a sa početkom u 18 časova, a ulaz je slobodan.

Tekst i režiju potpisuje Dragan Koprivica, glavne uloge igraju Mihaela Živković Batrićević i Marija Đuranović, a u ostalim se pojavljuju Sanja Veličković Radonjić, Ljudmila Vorobjova, Darko Bulić i Emir Tičić.

Čitalačke i scenske probe trajale su tri mjeseca i protagonisti ove angažovane komedije vjeruju da će se pokazati u najboljem svjetlu.

Po riječima Koprivice, entuzijazam amatera u Crnoj Gori ne opada, a najbolji primjer za to je angažovanje Mihaele Živković Batrićević, koja je redovno sa Cetinja dolazila na probe tokom tri mjeseca, a i ostali članovi dramskog ansambla učinili sve da bi predstava bila po ukusu naše probirljive publike.

Majstor tona i svjetla, koji je i odabrao muzičke sekvence za predstavu, je Dražen Milić, a majstor scene Željko Jovanović.

Gledaoce će u uvodnom slovu, u ime Studentskog teatra, pozdraviti studentkinja Jelena Čavić.

Nakon podgoričke premijere Studentski teatar će svoju novu predstavu izvoditi po Crnoj Gori i šire.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.