“Premijer Krivokapić se uključio u lupeško DPS kolo o navodnim izdajnicima i stranim plaćenicima”

19

piše: Vladimir Vukićević

Premijer Zdravko Krivokapić se današnjom izjavom, dva dana pred izbornu ćutnju, kako neki imaju gazde van Crne Gore, misleći na veliku koaliciju za budućnost Nikšića, ničim izazvan, uključio u lupeško dps kolo, u izanđali, bezočni narativ o izdajnicima, stranim plaćenicima, eksponentima tuđih država i politika.

Dok se zamajavamo hadžifejzovićima i šemsudinima i ostalim regionalnim dps plaćenicima, koji dođu i prođu, u samom finišu kampanje za nikšićke izbore, Premijer se pridružio Lopovu, a koliko smo mogli da vidimo Demokrate ne samo da se nisu ogradile od te skandalozne izjave, već su je na zvaničnoj fb stranici izdvojile, dali joj posebno mjesto, a sve u skladu sa njihovim legendarnim motom- pobjede, a ne podjele.

Šta o ovoj izjavi misle oni koji su bliski Demokratama, a njeguju duh sloge, pomirenja, duh litija? Hoće li se distancirati od ovog jeftinog dps podmetanja koje dolazi sa najviše adrese u državi? Dakle, puna usta priče o slozi i pomirenju, o nenapadanju, o zajedničkom političkom neprijatelju koji mora biti dotučen 14. marta, a onda sa najviših političkih adresa dobijamo najgora i najogavnija etiketiranja.

Poslije današnjeg političkog harikirija koji su sebi priredili premijer i njegov kompanjeros lider Demokrata, nastavljajući bezočnu dps priču kako su gazde koalicije za budućnost Nikšića u Beogradu, pa se ne pitaju sa sobom, kako ne znaju ko su, nego im je potreban tutor, pojedine reakcije nekih koji pozivaju na nenapadanje, na zaboravljanje razlika i na mir, neodoljivo su me podsjetile na ona saopštenja američke ili britanske ambasade u trenutku kada nas mafija zaspe tonama otrova i ispendreči, a onda oni pozovu “sve strane na suzdržanost”.

Pa, gospodo, niko nije sa te strane izazivao premijera i lidera DCG da bi danas “poentirali” na dps način, optužujući najjaču snagu u Crnoj Gori, budućnost ove države da radi za tuđe interese. Ne zna Marko Kovačević da se stara i pita o sebi i listi koju vodi, nego mu je potreban staratelj, potreban je njemu gazda van Crne Gore da mu odredi put. I nisu u pitanju nikakve političke razlike, gospodo.

Pa su premijer i lider DCG utemeljeni u ovoj državi i narodu, a Marko i ona mladost sa njim su najamnici tuđe države i tuđih interesa. Ne. U pitanju je politički, ali i ljudski nemoral.

Rekao sam prije par dana da se nadam u Boga da će Nikšić znati da ocijeni ponašanje dubla premijer-predsjednik parlamenta. Na potezu su građani Nikšića. Odgovor mora biti odvažan, hrabar i masovan. Pravda je da građani Nikšića ocijene prvih sto dana Vlade, a ne kupljeni analitičari, netaknuti i zadovoljni tajkuni i njihovi mediji i strankoidi. DPS nepovratno ide u prošlost i biće rasturen, u to ne sumnjam. Ali, mora se poslati jasna poruka i onima koji od 30. avgusta prošle godine mešetare i poigravaju se sa iskrenim željama i htjenjima naroda za korjenitim, sveobuhvatnim promjenama i reformama.

Izborna volja je svetinja, pa ako je poslije parlamentarnih izbora zgažena i bačena u prašinu, neka se konačno ispoštuje od nedelje.
DO KONAČNE POBJEDE!

19 Comments
 1. kuca komentariše

  Df daje podrsku vladi znaci ……

  3
  33
  1. Milan komentariše

   Poslije ovog danas, zaista se nadam ne još zadugo…

   47
   1
 2. NIKO99 komentariše

  Zdravko Krivokapić je agent BND-a. Osoba zbunjena oko sopstvenog porjekla što vjerovatno nosi iz djetinjstva i odrastanja u nefunkcionalnoj porodici. Činjenica da je ničim zasluženo došao na mjesto Predsjednika Vlade govori o sponzorstvu stranih službi. Pokazao je otvoreno neprijateljstvo prema svom narodu i svako pametan će u budućnosti gledati da ovakva osoba bude veoma kratko na vlasti na nezadovoljstvo njegovih sponzora iz inostranstva.

  48
  7
  1. Radnik komentariše

   Pa svo rasulo u vladi i spletke i cine Becic i Krivokapic njih dvojica su pokusali da razbiju koaliciju za buducnost ,njih dvojica su povukli zakon o tuzilastvu i pokusali preko SNP da obore koaliciju za buducnost niksica ,jer je Becic dva puta do sad cijepao SNP nekadasnji A Momo Koprivica ima samo trik pitanje i pricu o Branu Micunovicu da bi bilo odjeka isto ko ona Dakina glupost o Tunelu Budos ,nek odgovore na pitanje glasno i jasno:: BEČIĆ I KRIVOKAPICU ..JESU LI CESTITALI DAN KOSOVA ? DALI CE CESTITATI BECIC I KRIVOKAPIC 9 JANUAR DAN REPUBLIKE SRPSKE ,dosta nam je providnih Momovih trikova a ovamo se nabacuje sa premijerom

   13
   1
   1. LipaLipa komentariše

    … veliki “problem” sto on “cestitao”, ma “izdao” , … nikakav problem sto neko skoro dese godina, mic po mic priznaje Kosovo, … priznaje njihovu ambasadu u Jerusalim, … koalira u vlasti , srbska lista, ima ministre, i sl. … sve je ok, problem neka protokolarna cestitka, … ne ce biti problem ako se i potpis na priznanje stavi, … ako to Vozd uradi, pare posalje, … licemerno do kraja, ma izdaja, … sve, bas sve moze, ako se plati, … ako vakcinu, obezbijedi, on proviziju naplati, … aj’ zdravo, ….

 3. Autarijat komentariše

  Ništa slagao nije. Sramno je kako se DF prodao Sns-u i postao ekspozitura u CG

  12
  64
  1. Luka Jovov komentariše

   Možeš samo pljunut pod prozor i pući of muke.

  2. Radnik komentariše

   Ptima li Momo saucesce za ocem svojim

 4. LipaLipa komentariše

  … ovo toliko javtina laz da je ne treba komentarisati, … osim naravno, konstatovati, sustinu, … sve u maniru, dps-a Mila, da prosto, boli, … svakog ko ista sa cascu, postenjem, istinom ima, ,,, ama bas sve, obrnuto, polu istina, na pola laz, … jednom rijecju otrov, da kako, … aj’ zdravo, …

  8
  10
  1. Žile komentariše

   Uništite ološ tzv DPS pa posle se jebite, vadite oči jedni drugim. Samo uništite sektu i sve u Spuž.

   24
   3
   1. LipaLipa komentariše

    … da je tako jednostavno, bilo bi lako, bar lakse, … ‘”sekta” ima makar dva “krila”. … desno krilo dps, lijevo (levaci) front(Pluzinski snp, dio), … jedni “komite”, drugi “Srbi”, oba lazu, … produzene ruke “vodja” Milo/Vucko, klana, … da bi u normalu dosli, moramo odkaz, oboici dati, … aj’ zdravo, …

 5. Oxi komentariše

  Sve se odvija po šemi koju su nacrtale Vijesti, Cuce Krivokapić, Bečić, Đukanović i protojerej Perović ne daju lako moć sa Cetinja, i to je ta struja velikocrnogorskog nacionalizma koja dijeli potpuno iste vrijednosti samo se razlikuje u metodama. E neće nama u Staroj Hercegovini strani faktor sa Cetinja i iz Cuca odlučivati koga ćemo da biramo i kom narodu pripadamo!

  35
  6
 6. Ja komentariše

  Iskreno ako je mislio na df ono mu ništa nije trebalo

  31
  1
 7. Mihailo komentariše

  Budite sigurni u jedno, ko ne voli Srbiju, taj ne voli ni Srbe u CG. DF je 2019 jedini ustao u odbranu svetinja, Demokrate su gledale sa strane, URA takođe. Znamo koga je glasati, a i sad nam je jasno zašto neki sa Cetinja nijesu dali Vučiću u CG onda kad je Milo pobjegao u Majami, da im ne preuzme vlast i odnese je sa Cetinja.

  30
  4
 8. Helm komentariše

  Percepcija političara i javnih ličnosti u Crnoj Gori

  Milo Đukanović – marioneta- lutka na koncu- kojom se upravlja iz određenih globalističkih centara moći, koji su ga pustili niz vodu

  Lideri DF-a – Novi finansijer i medijski pokrovitelj Aleksandar Vučić

  Demokrate – MI6 (Secret Intelligence Service) i britanska ambasada

  Zdravko Krivokapić predsjednik Vlade CG – Podrška SPC i veza sa Berlinom

  Dritan Abazović lider URA i potpredsjednik Vlade CG – Njemačka i britanska ambasada

  Miodrag Daka Davidović preduzetnik, osnivač i lider Narodnog Pokreta  🔴🔵⚪– Nema gazdu! Za sebe voli da kaže da je narod njegov gazda.

  2
  21
  1. NikšićGolijaKiM komentariše

   @Helm
   Haaahahahahahaha… kako si ti jadan kukavče crni. Ake nekima nije jasno do sada bilo ko je Daka, taj prevarant i lažni vjernik ka’ podmukli Krivokuća ko da su braća blizanci… “vjernici naši”! Meni je jasno da stida nemaju ti hošlaperi i da se ne boje naroda ali mi nije jasno kako obraza imaju ući u SVETINJE tj. crkve sa tim obrazom crnim… ne zna se ko je veća fuksa ljudska od trilinga; Daka, Krivokuća, Dritko a izgleda ni Bečić im nije umaka!!!

   17
 9. Gojko komentariše

  Jeste li gledali debatu, jeste li gledali Koprivicu iz DF-a sa smradom Novakom Adžićem, oladite. Pošteno je Marko Kovačević rekao svima pružamo ruku osim DPS-u i ustaškom sdp-u

 10. mujo džeger komentariše

  samo sloga kuću gradi………vijekovna želja pravoslavlja sa balkana je jedna jaka pravoslavna država, dobili smo je 1915 londonskim ugovorom, ali gladnim karađorđevićima je to bilo malo, pa su ušli u dil sa hrvatskim orjunašima..organizacijom jugoslovenskih nacionalista, koji su samo predstavljali djelić hrvatskog naroda, te su na njihov nagovor1918 oteli talama teritorije koje su im pripale po londonskom ugovoru, dalmacija i istra, srpske vojvode koje su išle u hrvacku kao komisija o ujedinjenju su se žestoko protivile ujedinjenju sa hrvatima i slovencima, ali ih kralj nije poslušao te je platio i glavom……..danas vučić želi neki vid pravoslavne konfederacije, što domaći domoljubi dukljani i tzv ljudi iz ambasada smatraju izdajom, srbija republika srpska crnagora i kosovo i metohija u jednoj zajednici, to je želja svakog pravog pravoslavca srbina starocrnogorca

 11. Veselin komentariše

  Šta će jednik?On prica ono sto mu narede iz stranih ambasada. Nije ni cudo jer je bio bivsi kadar DPS.Navikli jadnici da slusaju!Posle izboizbora u Niksicu ponovni izbori i tacka!)

  7
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.