Mladen Mikijelj

Prekid: Varvari bacali baklje i petarde u teren, skandirali protiv Tuzana, Đeljošaja i Savićevića

0

Iz mjeseca u mjesec, ponekad iz nedjelje u nedjelju dešavaju se šokantne situacije od kojih crveni lopta na crnogorskim terenima.

Očekivalo se da će biti mnogo tenzije i u današnjem derbiju Meridianbet 1. CFL, između Dečića i Budućnosti i upravo to se dogodilo.

U 24. minutu pri rezultatu 1:0 za nominalne domaćine, utakmica na DG areni je prekinuta. Razlog je ubacivanje baklji i petardi na teren koje su mogle da povrijede igrače od strane najvatrenijih pristalica plavo-bijelih.

Delegat je nekoliko puta upozoravao da će meč biti prekinut, a u tom 28. minutu sudija Miloš Savović je i definitivno odlučio da povuče igrače u svlačionicu. Prije toga je i kapiten Budućnosti, Petar Grbić, koji je meč počeo sa klupe pregovarao sa delegatom i naglašavao da oni neće igrati derbi bez svojih navijača.

„Vijesti“ navode da je Grbić rekao delegatu Željku Džariću: „Nemojte to da radite, napravićete još veći haos„, kada je delagat naredio da se meč prekine dok se ne isprazni tribina na kojoj su najvatrenije pristalice Budućnosti.

Poslije povlačenja igrača policija je krenula da prazni sektor sa gostujućim navijačima koji su u međuvremenu, kako prenosi „Lob Sport“ skandirali protiv domaćih navijača, Nika Đeljošaja, FSCG-a, Dejana Savićevića

Nakon više od pola sata tribina sa Varvarima je bez problema ispražnjena.

https://

Standings provided by Sofascore

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.