Prebiračević: Meč sa Izraelom bi mogao da bude ključni

0

Juniorska reprezentacija Crne Gore privodi kraju pripreme za takmičenje u grupi E 2. runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koja će se odigrati u Podgorici. Evropsko prvenstvo na programu je od 26. avgusta do 7. septembra u Srbiji i Grčkoj.

Selektor Darko Prebiračević odabrao je 14 odbojkašca koji će biti u protokolu za mečeve sa Izraelom, Norveškom i Italijom, od 5. do 7. aprila u dvorani “Verde Complex”: Tehničari: Avram Božović (Budućnost Volley), Luka Milošević (Budućnost Volley), Korektor: Luka Lojić (Budućnost Volley), Primači servisa: Lazar Cimbaljević (Jedinstvo), Vasilije Milenković (Budva), Vuk Stanojević (Budućnost Volley), Filip Milosavljević (Budva), Ognjen Marstjepović (Galeb Liko Soo Group); Srednji blokeri: Nikola Đurović (Jedinstvo), Srđan Petrović (Jedinstvo), Uroš Konatar (Jedinstvo), Jovan Drešić (Galeb Liko Soho Group), Libera: Damir Ćatović (Jedinstvo), Aleksa Radić (Budućnost Volley).

Selektor Darko Prebiračević, pred početak turnira, kazao je bi meč sa Izraelom mogao da bude ključni.

Nakon pet dana provedenih u kompleksu “Verde” došli smo do tog momenta da igramo prvu utakmicu. Posljednji trening će biti malo kraći i poslužiće nam da se spremimo, više u smislu samopouzdanja i nekih detalja, za meč koji nas očekuje u petak protiv Izraela. I ranije smo govorili da će taj prvi meč biti možda i ključni za kompletan tok kvalifikacija. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo, imamo i informacije o njima koje smo dobili sa prethodnog turnira i pokušaćemo da ih u taktičkom smislu iznenadimo i napravimo dobar rezultat”, istakao je Prebiračević.

Crnogorski tim će utakmice će utakmice igrati od 18.30 časova.

Prvi rival, u petak, 5. aprila, biće Izrael, potom će se naši juniori sastati sa Norveškom, a turnir će zaključiti u nedjelju 7. aprila duelom sa favoritom grupe, Italijom.

Pomoćnici Darka Prebiračevića su treneri Bojan Radović i Jovan Radulović, kao i fizioterapeut Vladimir Dragojević.

RASPORED UTAKMICA

Petak, 5. april, “Verde Complex”, Podgorica

Norveška – Italija (16h)

CRNA GORA – Izrael (18.30h)

Subota, 6. april, “Verde Complex”, Podgorica

Italija – Izrael (16h)

Norveška – CRNA GORA (18.30h)

Nedjelja, 7. april, “Verde Complex”, Podgorica

Izrael – Norveška (16h)

Italija – CRNA GORA (18.30h)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.