Prava poželjela uspješan rad novom budvanskom rukovodstvu

Prava poželjela uspješan rad novom budvanskom rukovodstvu

Prava Crna Gora, u dobroj međuopozicionoj i kolegijalnoj volji, čestita na izboru novog predsjednika opštine Budva, gospodinu Batu Careviću sa željom da nastavi sa stabilizacijom centralne tačke našeg turizma.

Istovremeno, konstatujemo vrlo korektno obavljanje funkcije predsjednika Opštine, gospodina Dragana Krapovića, kao i predsjednika SO Budva gospodina Đorđa Vujovića, koji je uspio da itekako uspješno koordinira rad sjednica budvanskog parlamenta u cilju redovnog ispunjenja svih parlamentarnih obaveza sa fokusom na zadovoljenju administrativnih, ali i svih drugih potreba građana Budve.

Dosadašnji rad okosnice vladajuće koalicije u Budvi, na čelu sa odlazećim i dolazećim gradonačelnicima Draganom Krapovićem i Markom Batom Carevićem, Prava Crna Gora ocjenjuje kao čin opozicione ozbiljnosti i pokazatelja da opozicija ipak ima snage i potencijala da uspješno vrši vlast, uprkos katastrofalnom naslijeđenom stanju u toj opštini.

Prava Crna Gora za glavni politički prioritet osvježene vlasti u Budvi podrazumijeva nastavak međusobne kolegijalnosti i koordinacije opozicije. S tim u vezi, najavljujemo i formiranje Opštinskog odbora Prave Crne Gore u Budvi početkom narednog mjeseca, vođeni samo jednim motivom: da pružimo maksimalni doprinos još snažnijem prosperitetu i stabilizaciji bisera Mediterana, koji će u najvećoj mjeri zavisiti od toga hoće li Demokratska partija socijalista uspjeti da povrati vlast, koju su građani na prethodnim izborima slanjem u opozicione klupe ocijenili kao štetočinsku i nedomaćinsku.

Naš doprinos će, sudeći po rezultatu našeg predsjedničkog kandadata Marka Milačića, na proljećnim izborima u tom trenutku bez ikakve partijske infrastrukture i terenskog rada, sigurno biti snažan i podsticajan, ne samo za Pravu Crnu Goru, već za cijelu opoziciju u ovom gradu.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *