Prava demantuje: Policija tvrdi da je Marko Milačić uznemirio javnost

2

Prava Crna Gora saopštila je danas da je protiv predsjednika te partije Marka Milačića pokrenut krivični postupak.

“Diktatura! Marku Milačiću su upravo iz policije saopštili da je protiv njega pokrenut krivični postupak zbog “izazivanja panike i nereda”, piše na zvaničnom Fejsbuk profilu Prave Crne Gore.

Prava Crna Gora je juče saopštila da je Milačić pušten na slobodu nakon višesatnog saslušanja i zadržavanja u prostorijama Centra bezbjednosti (CB) Podgorica, nakon što se postupajući državni tužilac izjasnio da njegovim radnjama nije ostvareno biće nekog krivičnog djela.

Prava Crna Gora je prije toga saopštila da je Milačić priveden u prostorije CB Podgorica jer je prolazio pored Hrama Hristovog Vaskrsenja, nešto poslije 10 časova u periodu kada nije propisana zabrana kretanja i kada je, kako navode, veći broj građana, kao i svakog dana, prolazio tuda.

Policija: Uznemirio građane snimkom

Iz policije je saopšteno da je podnijeta krivična prijava protiv osumnjičenog za izazivanje panike i nereda.

“Policija je u Podgorici, sprovodeći mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u skladu sa naredbama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti o sprječavanju širenja koronavirusa, obišla plato Hrama Hristovog Vaskrsenja gdje se nalazilo više okupljenih građana. Tom prilikom, na platou ispred Hrama zatečeno je lice M.M. koji je mobilnim telefonom vršio snimanje postupanja policijskih službenika, emitujući ga uživo na jednoj društvenoj mreži uz komentare koje je upućivao policijskim službenicima i gledaocima na društvenoj mreži”, saopšteno je iz policije.

Navedeni snimak je, kako navode, “izazvao uznemirenje društvene zajednice.”

“Od M.M. koji je u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica doveden u svojstvu građanina, prikupljena su obavještenja na navedene okolnosti. Sa preduzetim mjerama i radnjama kao i sa sadržinom snimka i komentara na društvenoj mreži upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radi o krivičnom djelu izazivanje panike i nereda na štetu društvene zajednice. Protiv M.M. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo”, stoji u saopštenju policije.

2 Comments
 1. Buka komentariše

  Gos n Milacic je Jedan od Vise Vrijednih mladih ljudi,koji su buducnost Crne Gore,bez obzira na partijske pripadnosti.p.s..Grijeh policije ali i Partijaca iz Df,od kojih je gos Milacic dibio udarac u glavu,sa stisnutom sakom,sve pred tv kamerama,ispred Hrama u Pg..i…Nista..nista se nije desilo…Naspram gos n Milacica u trenu fizickog Ataka je bio mladjani,Niksicanin,Frontova Nada..

  5
  1
 2. Maxim komentariše

  Koliko je vremena trebalo da smisle ovo obrazloženje? Onaj policajac mu nije umio reći ni zašto ga legitimiše, ni koju je uredbu ili zakon prekršio. Tako izgleda kad lopovi i narkodileri vode državu. Takva im je i policija i tužilaštvo, takva su im i sredstva informisanja. Najgore je što zaražavaju stanovništvo mržnjom prema pravoslavlju i prema Srbima. Treba im neprijatelj kao što su nacistima bili potrebni Jevreji. U Boga se uzdam da ćemo se trgnuti, Crnogorci, i stresti sa sebe ovu mafiju.

  5
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.