Prava Crna Gora: Spremno dočekujemo presudu liderima DF-a

0

Polazeći od prethodno izrečenog stava da političke razlike u djelovanju, pa čak ni ideoloških shvatanja opozicionih partija ne smiju biti na putu dobre među-opozicione saradnje, Prava Crna Gora iskazuje punu solidarnost i upućuje podršku liderima Demokratskog Fronta, Milanu Kneževiću i Andriji Mandiću.

Politički progon dvojice lidera DF-a koji bi trebao da eskalira 9. maja njihovim, sudeći po besprizornosti iskaza svjedoka i neutemeljenosti optužnice, slanjem u zatvor, bio bi udar na cjelokupnu opoziciju, nazivala se ona procrnogorska ili prosrpska. S tim u vezi, Prava Crna Gora smatra da sve razlike moraju biti ostavljene po strani, a opozicija da shvati da je udar na jednog, zapravo, udar na sve nas.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kao, očito, kreator cirkusa zvanog “Državni udar” mora biti svjestan rizika koji preuzima ukoliko dođe presude koja bi podrazumijevala odlazak lidera DF-a u zatvor. Ukoliko Đukanović nije svjestan, to ćemo shvatiti kao poruku da mu je politički progon neistomišljenika zapravo važniji od stabilnosti države. U svakom slučaju, Prava Crna Gora spremno i naredno očekuje izricanje presude liderima Demokratskog Fronta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.