Prava Crna Gora: Milačić uručio članske karte

Prava Crna Gora: Milačić uručio članske karte

Prava Crna Gora je uručila prve članske karte, i time simbolično najavila snaženje partijske infrastrukture.
Predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, na koktelu upriličenom tim povodom u prostorijama partije, istakao je da je za svega tri mjeseca od osnivanja pređen veliki put, koji je podrazumijevao i učešće u dva izborna procesa.
Istovremeno, Milačić je naglasio da su do sada ostvareni realni rezultati imajući u vidu činjenicu da je partija osnovana prije svega tri mjeseca i da je partijska infrastruktura u izgradnji, da je postignut parlamentarni status u nekoliko opština, te da sve to skupa daje snažan vjetar u leđa ka daljem partijskom jačanju.
U vezi s tim, Milačić je, pored postojećih u Podgorici, Baru i Nikšiću, najavio formiranje opštinskih odbora i otvaranje kancelarija u svim većim opštinama, u najskorijem periodu.
Na kraju, predsjednik Prave Crne Gore je pozvao sve one koji politiku doživljavaju na sličan ili isti način, da se pridruže Pravoj Crnoj Gori, kako bi zajedničkim snagama i na kulturan i moderan način, stali u odbranu ideje koju predstavljamo – ideje koja je danas ugrožena i napadnuta sa svih strana i iz svih oružja.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *