Pozitivno mišljenje revizije na finansijske izvještaje Nacionalnih parkova

0

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore je poslovnu 2023. godinu završilo sa pozitivnim finansijskim rezultatom. Nakon izvršene revizije finansijskih izvještaja JPNPCG, utvrđeno je da oni daju „objektivan i fer prikaz po svim materijalno značajnim aspektima finansijske pozicije‟, zbog čega je dobijeno pozitivno mišljenje nezavisnog revizora. Finansijski izvještaji uz Izvještaj nezavisnog revizora objavljeni su na portalu Uprave prihoda i carina.

Menadžment JP čvrsto vjeruje da će se u u narednom periodu ostvarivati još efikasniji rezultati u svim segmentima upravljanja zaštićenim prirodnim područjima: Durmitora, Biogradske gore, Lovćena, Skadarskog jezera i Prokletija.

„Uz neophodnu podršku Vlade Crne Gore, nadležnih organa i ukupne društvene zajednice, a oslanjajući se na sopstvene snage i potencijale uz njihov kontinuirani razvoj, kao i afirmaciju najznačajnijih ekonomskih principa poslovanja, uvjereni smo da će se steći uslovi za obezbjeđivanje čvršće pozicije JPNPCG u ukupnom sistemu zaštite životne sredine u Crnoj Gori,‟ saopštio je direktor Vladimir Martinović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.