Potvrđeno pisanje Borbe: Srpska i crnogorska služba zaratile zbog Vukotića!

0

Srbija neće dozvoliti da im Jovica Vukotić izmakne iz ruku, Crna Gora pokušava na sve načine da se dočepa vođe “škaljaraca”, kratak je rezime velikog rata koji se između dvije službe vodi poslednjih dana. Medijske najave da se pojavio svjedok saradnik koji povezuje Vukotića sa tri likvidacije u Beogradu, samo je odgovor na akciju crnogorskih vlasti koje traže da im vođa “škaljaraca” bude izručen zbog navodne utaje poreza, koja se desila prije mnogo godina. A da sve bude još čudnije, odnosno ono što potvrđuje naše teze, crnogorska služba Vukotića nije potraživala sve ove godine zbog ugaje poreza, već su se sada sjetili, kad je u rukama Beograda, da aktiviraju tu priču.
Sve ovo jasno pokazuje da rat između srpskih i crnogorskih bezbjednosnih službi uveliko traje i da je Vukotić krupan zalogaj i za jedne i za druge.
Borba od prvog dana prati ovaj slučaj i prvi smo objavili da će slučaj Vukotić ostaviti mnogo veće posledice na odnose dvije službe nego što se u prvi mah moglo i pretpostaviti. Takođe, najavili smo da će doći do sukoba dvije službe, što se prethodnih dana može jasno vidjeti, oko vođe “škaljaraca” koji je nezgodan svjedok za mnoge u vrhu crnogorske službe.
Vukotić je kec u rukavu srpskih službi, na koje kolege iz Crne Gore nemaju adekvatan odgovor. Kako saznajemo, tokom nedavne posjete Beogradu, ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić je pokušao da opipa teren šta to Srbija ima od dokaza protiv Vukotića.
“Međutim, njegov kolega Nebojša Stefanović nije otkrio sve karte, već je odlučio da sačeka sa Crna Gora povuče prva potez. Ubrzo po povratku Nuhodžića u Podgoricu iz crnogorske policije je stigla obavijest da se Vukotić potražuje zbog utaje poreza. Kao odgovor na to, danas imamo medijske natpise u srpskoj štampi da Beograd ima saznanja da je Vukotić umiješan u tri likvidacije. Time je jasno poslata poruka Podgorici, da teško da Vukotić može da im bude izručen zbog utaje poreza, kaže naš sagovornik iz bezbjednosnih službi.
Očigledno je da i jedni i drugi opipavaju teren, i da uveliko traje pravi mali rat iza kulisa, vezano za ovaj slučaj. Srpske službe, kako smo ekskluzivno objavili, ima spisak policijskih funkcionera iz Crne Gore koji se dovode u vezu sa mafijom i to je ozbiljan adut u cijeloj priči, koji crnogorski službu stavlja u podređen položaj.
Slučaj Vukotić, kako smo prvi i jedini najavili, tek će da otvori crnu kutiju narušenih odnosa dvije službe, srpske i crnogorske.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.