Potraga za osobom koja je komentarisala ubistvo Igora Mitrovića: Naručioca ubistva traže preko IP adrese!

0

Vrhovno državno tužilaštvo izdalo je naredbu da se od jednog internet portala pribavi IP adresa korisnika koji je postavio komentar vezano za ubistvo Igora Mitrovića u Baru, jer se sumnja da će se na taj način doći do motiva likvidacije, saznaje Borba u vrhu policije. Naredba je izdata prošle nedjelje, a policija i tižilaštvo pokušavaju da uđu u trag osobi koja koristi nik nejm Mrtva usta ne zbore.
Kako saznajemo, ta osoba je ostavila komentar da je ubistvo Mitrovića naručeno zbog dugova.
Naredba o pronalasku osobe koja je postavila komentar na jednom portalu

Policija je nedugo poslije ubistva osumnjičila Nikolu Jovanovića (52) iz Zaječara, državljanina Srbije, da je 18. jula 2017. ubio Baranina Igora Mitrovića barskom naselju Šušanj. Mitrović je ubijen pred suprugom i dvoje njihove male djece kada je zaustavio automobil da bi se uključio na magistralni put Bar – Sutomore. Ubica mu je iz neposredne blizine, dok je sjedio u autu, ispalio dva metka u glavu i jedan u vrat.

Kako saznajemo, tužilaštvo je otvorilo istragu povodom spornog komentara na jednom portalu, a o svemu su upoznati sud i tužilaštvo.

“Tužilaštvo vjeruje da taj trag može dovesti do potpunog rasvetljavanja ovog ubistva, saznajemo u vrhu policije.

Policija je deset dana nakon Mitrovićevog ubistva objavila fotografiju muškarca na biciklu za koga vjeruju da je ubica. Navodnog ubicu snimile su kamere postavljene nedaleko od mjesta na kom je Mitrović ubijen.

Ubijeni Mitrović je u policijskim spisima registrovan prije više od deceniju i po, kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna. Jedno vrijeme je bio pomorac.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.