„Postajem Banjalučanin“: Vučiću uručen ključ Grada Banjaluke sa Poveljom počasnog građanina (VIDEO)

5

Predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručen je ključ Grada Banjaluke sa Poveljom počasnog građanina tog grada. „Postajem Banjalučanin“, poručio je Vučić, zahvalivši se na nagradi.

Vučiću je to priznanje na svečanoj akademiji uručio predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Ovom prilikom prikazan je i kraći film koji govori o pomoći Srbije Republici Srpskoj koji je prožet ranijim izjavama Vučića.

Podsjetimo, delegacija Srbije, predvođena Vučićem, boravi u posjeti Banjaluci.

Nakon sastanka Visokog savjeta za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, Vučić je poručio da je budućnost u zajedničkom radu i miru i da je najvažnije da se za bolji život građana, razvijaju ekonomski odnosi, uz očuvanje mira i stabilnosti.

On je naglasio da u Srbiji niko ne razmišlja o sukobima i ratovima.

Predsjednik Srbije je, takođe, najavio veliku pomoć Srpskoj u razvoju infrastrukture.

5 Comments
 1. SLOBO komentariše

  PRSEDNIK VUCIC I JESTE DRZAVLJANIN REPUBLIKE SRPSKE NADAM SE DA CE USKORO BITI I DRZAVLJANIN CRNE GORE TO I JESU SVETE SRPSKE ZEMLJE

  4
  1
 2. Milos komentariše

  Vucic je gradjanin svijeta. Dace Bog da postane vodja slobodnog svijeta. Ima on kljuceve od Amerike koje je dobio od Trampa a u Rusiju i Kinu ide kao u sopstvenu zemlju, stalno mu je otkljucano. Posle Boga najveci Srbin.

 3. Vasoje komentariše

  Musliju je državljanin BiH, racku je on banjalučanin, hrvat iz bugojna je smrdulja

  1. SLOBO komentariše

   VASOJE VREME TI ISTICE NARUCI KLUC OD SVETOG PETRA

 4. NIKO99 komentariše

  “Ih bin eine Berliner”, kakav performans. Nego vratite se u okvire ustavnosti, oslobodite institucije države da rade svoj posao. Neka se Predsjednik Republike bavi kulturno umjetničkim društvima i sportskim manifestacijama kako je i predviđeno Ustavom Republike Srbije. Srbija je država sa Parlamentarnim sistemom i nije država sa Predsjedničkim sistemom. Vlada neka radi svoj posao a Skupština svoj posao. U normalnoj državi Vlada sprovodi Skupštinsku odnosno Narodnu volju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.