Poslušajte šta Milo Đukanović kaže 1989. godine: “Bolesnim halucinacijama o srpskom hegemonizmu održava se vlast i skreće narodna pažnja sa sebe“! (VIDEO)

0

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović na početku svoje karijere, na najbolje je drmantovao sadašnjeg Mila Đukanovića, koji na političkoj sceni obitava već 30 godina.

“Bestidno je, a na sreću pokazalo se besplodno bilo dugogodišnje plašenje crnogorskog naroda potencijalnim srpskim hegemonizmom kao negatorom crnogorske nacije i države. Na takvim, rekao bih bolesnim halucinacijama, u dobroj se mjeri tražio, a sve do skora i nalazio način za održanje na vlasti i skretanje narodne i političke pažnje sa sebe“, saopštio je Đukanović 1989.

Tako Đukanović iz ‘89 demantuje Đukanovića iz 2020, koji ovih dana upravo priča sve ovo što Đukanović prije tri decenije tvrdi.

Rana Milova politička karijera je bila izrazito prosrpska, za razliku od sadašnje. Tako su sad počeli da se  pojavljuju snimci, na kojima Milo Đukanović smatra da je plašenje crnogorskog naroda veliksorpskim hegemonizmom kao negatrom crnogorskog naroda i države što smatra bolesnim halucinacijama i načinom da protivnici skrenu pažnju sa sebe.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.