Poslanički klub DF-a: Nema odlaganja tužilačkuh zakona, važnija nam je pravda od EU!

35

Poslanički klub DF-a donio je odluku da neće podržati odlaganje usvajanja novih zakona vezano za tužilaštvo.

“Klub Demokratskog fronta je razmotrio mogućnost odlaganja usvajanja “tužilačkih zakona” i zaključio da je opasnost od davanja dodatnih 30 dana očajnicima iz organizovane kriminalne grupe u SDT-u, mnogo opasnije za državu i građane od potencijalnog privremenog zatezanja odnosa sa Briselom, saopštio je Slaven Radunović, šef poslaničkog kluba DF-a.

35 Comments
 1. Ksilofon komentariše

  Validan je i to stav, mada može čovjek da shvati i one koji bi da odlože 30 dana da pokušaju da pokrpe stvari sa EU.

  Teško je reći šta je pametnije.

  12
  29
  1. Q komentariše

   Je..la te EU! EU gleda samo svoje interese ,a Crna gora je njima 13 rupa na svirali.

   23
   1
   1. Ksilofon komentariše

    To ćeš reći kad ti opet bude trebalo reprogramiranje 500 miliona dugova, a oni garantuju za tebe, pa ne moraš da platiš još 200 miliona kamate.

    1
    8
    1. Maxo komentariše

     Opet prdnjaviš!

  2. Orko komentariše

   Df je najvise propratio od ovoga vojnika Milovog nema odlaganja zakona!

 2. Onako usput komentariše

  Bas EU brinu zakoni i sudstvo u CG , pored svojih problema sa koronom.Hoce li to biti u februaru ili martu , bas je mnogo vazno.Aj da ovi u SDT nesto rade?Kojeg kriminalca su to procesuirali ili bar nalozili da ga pritvore , sa spremnom optuznicom??Krecu sve otvorenije , ponovo da izmisljaju procese protiv nepodobnih , politickih protivnika i jos ucjenjuju.

  Nista nisu naucili iz greske sa odlaganjem sjednice , kada su izasli u susret “falsifikatorima istorije” vezano za PG skupstinu , da se ne zasjeda na isti dan i da se formira nova Vlada , pa im fino zavukose sa protjerivanjem Bozovica i ostalih stvari koje su radili i do tada sa nagomilavaljem zaposlenih , davanja ugovora na neodredjeno , uklanjanja tragova iz arhiva i sl.

  Ko zna kakva sranja i stete bi napravili za novih 30 poklonjenih dana da glume Boga i batinu?!!

  32
  4
  1. Q komentariše

   Krivokapic i Abazovic sve sto rade na stetu je gradjana Crne gore.Od odnosa prema Srbiji pa dalje sve je kontinuitet sa DPS-om.Ne zasluzuju vise ni 200 dana no ako ovako nastave nek im to bude zadnjih 200 dana.

   18
 3. Ja komentariše

  Nema odlaganja sekunde,tek kad ova gov.a maknu može se reći da smo slobidni.a daju li ovim katilima mesec dana da pale i prijete nk gube sigurno a posle ko zna.trebso bi df da se debelo zabrine i ne dozvoli da dodje do odlaganja.odlaganje vuče mnoge posledice za sve njih i dfi demokrate i krivog .što kaže radunović donijet zakon pa ga onda peglat sa eu.po cijenu života im se nesmije odložiti

  36
  2
  1. Pera kojot komentariše

   A ti bolje znaš od EU što će nama ubrzati put ka EU? Ne možeš svaki put da mijenjaš zakon kad ti tužilac ne odgovara. Što će ti onda zakon?

 4. Dragan komentariše

  Tako je Slavene..Pusti eu boli njih uvo za nas. Novi zakon i prdakana.

  18
  1
 5. Kontra revolucija komentariše

  Jel to Djukanovic i SDT javilo ambasadorkama da im treba još vremena da sklone i zapale dokaze ?.
  Kakvo odlaganje, kakvi bakraci !.
  I EU odlaze celo vreme pristup drzavama Balkana u EU !.
  Sto bi im dali imalo šanse i razumevanje !.
  Recite im povelja 23 i 24 su baš oni trazili da se ubrza !.
  Nema odlaganja, nema više saginjanja, malo casti da se vrati narodu, dosta poklona za EU i ambasadorskim cinovnicima !.

  17
  1. LipaLipa komentariše

   … Contra. … nesto nijesam siguran u “brzinu” df, … oko kinstiusanja Vlade to se najbolje vudjelo, … nije zaljeno vrijeme, kad bile u pitanju pozicije, … “ukidanje” ST, je samo na prvi pogled ubrzanje, … rusi se sistem, no opet mora slicno, ma isto, … evropski standard, ne mozemo “progutati” taj luksuz … pod uslovom, ostavki oba tuzioca, … sitne izmene zakona(izbor, prosta vecina), … bilo bi racionalno i plus kod EU, … batalite sujetu, ozbiljnost, mudrost, … nema inacenja sa jacim, … sad smo kao pauk, povuces ga za nogu, ode stomak, … tri, sedam puta mjeri jedom, kroj. … aj’ zdravo, …

   1
   4
 6. Q komentariše

  Bravo za DF! Crna gora pa sve ostalo!

  18
  1
 7. LOLO komentariše

  KAKVO CRNO ODLAGANJE PA JESTELI VI NORMALNI. NE DOZVOLITE DA EU MLATI SA VAMA KAO SA TRANJOM. VIŠE ĆE VAS SVI CIJENITI AKO ODRŽITE DATU RIJEČ. EU NEKA ČEŠE SVOJU ŠUGU KAO DA NJIMA SVE CVETAJU RUŽE.

  NEMA ODLAGANJA.

  16
 8. Gabrijela komentariše

  Podržavam stav poslaničkog kluba DFa.

  17
 9. Obilića poljana komentariše

  Promjene u sudstvu i tužilaštvu su preče od svega.

  16
 10. Borac za pravdu komentariše

  Katnića i ekipu micati pod hitnoo

  14
 11. Petar komentariše

  Napraviti cistku u tuzilastvu i sudstvu je najbitnija stvar u drzavi.

 12. Mitar komentariše

  Udariti na Katnica i drustvo odmah!

  12
 13. Čiko komentariše

  Podrška! Imao sam razumijevanja za Krivokapića, podržavao Demokrate ali ovo sad je kap koja je prelila čašu. Nema natrag, idemo do kraja da slomimo kičmu mafiji. Ako Vlada neće, ako se Sergej usrao u gaće, ajmo ljudi da razvalimo hobotnicu. NEMA ODLAGANJA!

  10
 14. Ivi komentariše

  To niko nije tražio nego Zdravko i Abazi opet izmišljaju isto kao da je ambasadorka tražila a nije, pa su ženu doveli u nezgodnu situaciju. Dritan nema nikakvu podršku posebnu EU nego izmišlja i petlja. Oni hoće borbu protiv kriminala i korupcije i ništa drugo niti ih zanima.

  1. LipaLipa komentariše

   … bas si ti obavijestena, mudra i tako, … nema Abaz podrsku EU, … no ovaj “jazavac” plitkoumni, … nije Krivokapic obavijesten, sto misli Merkel i ostali. …no je ovom “diplomati” javio Vucko prko “konzole” Bozovic, … znas ko je doveden u nezgodnu poziciju, … dovode frontovci svaki minut, Vladu u nezgodnu situaciju, …pa za sad nista, … zarad svog “srbskog” imidza ped izbore, … aj’ zdravo, …

   1. Ivi komentariše

    Merkel ne misli o tome, niti joj pada na pamet. O jadu se zabavila svome, Covid-nema vakcina i sukob sa Rusijom. I nema, nikakvu, uostalom zelene vuče CDU. Varhelji nije progovorio i ne lupetaj. Dosta je laži koncerna Vijesti. To više svako vidi. Ili će maći Ksću ili će Zdravi da leti. A krokodili će da poruke Abazija. Ajde ćuti.

    1. LipaLipa komentariše

     … ovo Merkel bilo vise figurativno, … no Njemacka upravlja Balkanom, sigurno, … imaju oni, sekretare, podseketare , ma sila, … kad primaju nase (pa mila) slikanje, izjavica, pa put pod noge. … taj Varhelji, “bitni” kad ga obavijeste, jes “frka”, “korona” … no ambasador, Hofman, oli tako nesto, … pricao o tome, rtcg, … bas kako sam iznio u nekom komentaru na ovu temu, … da ne ponavljam, … ne bi valilo malo vaspitanja, ,,, bar kad raspravljamo o diplomatiji, … ne mene radi, vec radi tebe(karme), … aj’ zdravo, …

 15. Bato Nikolic komentariše

  SaKatnicem mora ostro!

 16. Milica Asanin komentariše

  Puna podrska za DF nema odlaganja!

  1. Dekson komentariše

   Bolje se malo mimoić sa EU. To sa njima se nože ,,ispeglati”. Međutim sa Katnićem i družinom nema pregovora, odlaganja. Veće je zlo oni da su tu nego da nam se naljuti EU.

 17. Lorena komentariše

  Pravda je najvaznija! Mora se stati kriminalu na put !

 18. Jovana komentariše

  Ni jednu šansu im više ne treba dati!

 19. Nevena komentariše

  Minut vremena im ne treba dati. Nisu to zaslužili svojim radom.

 20. Milica komentariše

  Naravno da nema odlaganja, ovo je vise preslo sve granice mora se tome stati na put bez odlaganja!

 21. Rile komentariše

  Slavene ključni čovjek kome morate pružiti zaštitu je tužilac Savović, toga morate biti svjesni i to je najvažnije. On mora biti svjedok protiv korumpiranog tužilaštva

 22. Mališa komentariše

  Narod hoće pravdu! Ovo trenutno nije ono za šta smo se borili. Ovo nije ta Crna Gora. Smjene su neophodne, čekamo rezultate.

 23. Neko. komentariše

  Zakoni se moraju izglasati, narod će opet izaći na ulice. Mislim da to nikome neće dobro donijeti. Čekamo rezultate!

 24. Bogdan komentariše

  Nema odlaganja, dosta je bilo…kriminal se mora zaustaviti !

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.