Porodica demantovala Milana Đukanovića

0

Članovi uže i šire porodice Milana Đukanovića (94), rođaka crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i njegovog brata Aca, koji je u ispovijesti za “Alo!” iznio tvrdnje da su oni pokušali da mu otmu porodičnu grobnicu, tvrde da to nije istina.

U demantiju koji je dostavljen redakciji „Alo“ stoji:

“Demantujemo tekst “Pukla braka! Stric otkriva porodičnu sramotu!” objavljen u dnevnom listu “Alo!” i na internet portalu alo.rs dana 16.05 2019. godine. Ovim putem najuža porodica Milana Đukanovića, demantuje sve navode koje je Milan iznio u svom obraćanju Vašem listu i portalu. Radi se o gnusnim neistinama, od kojih se ograđuje porodica Đukanović, koja sa Milanom već duži niz godina nema nikakvog kontakta. Naime, na ovaj način on je pokušao da javno uvrijedi članove svoje uže i šire porodice koja u potpunosti demantuje, sve izrečeno. A da je neistina sve što je izgovorio, potvrđuju kompletni dokazi i činjenice koje porodica posejduje“.

Demanti su potpisali Milanov sin Vukašin Đukanović i sinovci Dragoljub – Bato Krstov Đukanović, i Veljko Božov Đukanović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.