Popović: Đukanovićev režim ogolio svoje antisrpsko lice

1

Ministar u Vladi Srbije i predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović ocenio je danas da odluka Vlade Crne Gore da građanima Srbije i Republike Srpske ne dozvoli ulazak u tu zemlju još jednom svedoči o, kako kaže, namerama vlasti u Podgorici prema srpskom narodu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Više puta smo isticali da je taj ucenjeni crnogorski režim mali i običan pion u realizaciji ciljeva njegovih moćnijih stranih sponzora da ove godine, na veliki jubilej stogodišnjice obnove Srpske Patrijaršije, uništi Srpsku Pravoslavnu Crkvu baš u Crnoj Gori koja je vekovima čuvala tron pećkih Patrijarha kroz najteža vremena naše nacionalne istorije.

Drugi cilj je da kroz progon, pretnje i svaku moguću diskriminaciju uništi političku snagu Srba u toj državi, i da na popisu stanovništva sledeće godine naš narod svede na statističku grešku u državi koja je od iskona bila srpska i čiji su temelji samo srpski.

Posle ovakve anticivilizacijske i šovinističke odluke crnogorskog režima došao je trenutak da i Srbija počne da podvlači crtu na decenijsko štetočinsko delovanje tog režima u Republici Srbiji.

Vreme je da se konačno stane na put njihovim mafijama i kriminalcima, koji su se uvukli u sve pore našeg društva, kao i da se do kraja ogoli kako taj antisrpski režim deluje na politiku, ekonomiju, službe bezbednosti i medije u Srbiji, i ko se sve direktno ili indirektno plaća iz Podgorice da bi podržavao Mila Đukanovića i ćutao na progon našeg naroda i naše Crkve.

Takođe, sada je prilika da se aktivno deluje prema međunarodnoj zajednici, i da se do kraja razobliči taj poslednji diktatorski režim u Evropi, koji u svom strahu da ne bude oboren i da mu ne bude suđeno za kriminal, ne preza od postupaka prema Srbima i srpskoj Crkvi za koje smo svi u Evropi mislili da su poraženi pre 75 godina.

Bez obzira na sve višegodišnje šovinističke i anticivilizacijske pokušaje raznih antisrpskih režima, poput Đukanovićevog u Crnoj Gori, da razdvoje jedinstveni srpski narod, uveren sam da vekovnu narodnu težnju i volju srpskog naroda da bude jedinstven niko nikada neće moći da slomi i da će naš narod u budućnosti, slobodno i demokratski i u Srbiji i u Crnoj Gori to jedinstvo i ostvariti.

1 Comment
  1. Traktorist komentariše

    Pijana četničina bulazni, neće da kaže ko srbiju gzi

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.