Ponovo uspostavljen željeznički saobraćaj od Beograda do Bara

0

Obavještavamo korisnike željezničkih usluga da je nakon duže obustave međunarodnog brzog voza , zbog situacije sa pandemijom Covid 19, opet uspostavljen redovan međunarodni saobraćaj na relaciji Topčider – Bar sa polaskom voza broj 431 u devet sati, iz stanice Topčider u periodu od 14. juna 2021. godine do 19. septembra 2021. godine, saopštili su iz Ministarstva kapitalnih investicija.

“Polazak  voza broj 430 iz stanice Bar u 09 sati i 00 min. u periodu od 15. juna 2021.godine do 20. septembra 2021. godine. , na osnovu dogovorene organizacije prevoza putnika između  Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica i Srbija voz a.d. Beograd. Međunarodni brzi voz br. 432, sa polaskom iz stanice Bar u 19 sati i 00 min. i voz br. 433, sa polaskom iz stanice Topčider u  21 sat i 10 min. i dalje saobraća”, navode oni.

Takođe, obavještavaju javnost da je na osnovu bilateralnog sastanka održanog u maju 2021. godine između Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica sa predstavnicima Srbija voz a.d. Beograd, najavljeno da će od 1. oktobra međunarodni putnički vozovi umjesto do stanice  Topčider, saobraćati na relaciji Bar – Beograd Centar – Bar, a bez kola za prevoz praćenih automobila.

Pozivaju građane obje države da budu njihovi putnici i žele im udobno putovanje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.