Pomirenje iza kulisa: Đukanović preuzeo kontrolu nad svim klanovima!

Pomirenje iza kulisa: Đukanović preuzeo kontrolu nad svim klanovima!

Nekada zaraćeni klanovi- “mojkovački klan” i ekipa iz Granda, zakopali su ratne sjekire po nalogu šefa DPS-a Mila Đukanovića, saznaje Borba. Upravo je to jedan od jasnih signala da je Đukanović odlučio da homogenizuje sve ekipe oko sebe, u odbrani od najnovijih afera koje potresaju državu. Pomirenje dvije, godinama suprostavljene ekipe, moglo bi i da znači, da je Đukanović veoma blizu odluke o raspisivanju prijevremenih izbora, kao jedne od opcija za razrješenje krize.

“Dva suprostavljena klana su po nalogu šefa DPS-a, zakopali ratne sjekire, zbog dramatične situacije u državi, nakon najnovijih afera koje otvara Duško Knežević. Jasno je da je Đukanović ovim manervom želio da krene u homogenizaciju svih raspoloživih snaga unutar sistema. To je jasan signal da je Đukanović odlučio da krene u obračune sa neistomišljenicima, a za to mu treba potpuna kontrola unutar sistema, što poslednjih godina nije bio slučaj”, saznaje Borba u dobro obaviještenim krugovima.

Kako saznajemo, članovi porodica ekipe iz Granda su već našli uhljebljenje unutar sistema, koji kontroliše ekipa iz Mojkovca.

Godinama traje pravi mali rat između mojkovačkog klana, koji se veže uz premijera Duška Markovića i ekipe iz Granda, za koju se vežu bivši ANB operativci, Zoran Lazović i Duško Golubović.

Mojkovački klan je uspio da pod svoju šapu stavi bezbjednosni sektor, a Grandovci tužilaštvo.

“Đukanoviću treba potpuno jedinstvo, u novonastaloj situaciji, a ovo je još jedan pokazatelj, da je riješio da ide u potpuni obračun, koji će on predvoditi”, ističe naš sagovornik.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *