Policija: Član LGBT Foruma Progres se sam povrijedio

2

Uprva policije saopštila je da je član LGBT Forum Progresa i štićenik Skloništa za LGBTIQ priznao da je “izvršio samopovrjeđivanje”

“Nakon izvršenih kriminalističkih provjera, prikupljenih obavještenja i izvršenih potrebnih analiza službenici Centra bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili događaj i razjasnili okolnosti pod kojima je došlo do povrjeđivanja V.A. Policija je preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, došla do sumnje da je V.A. sebi nanio povrede a potom prijavio da su ga napala dva nepoznata muška lica, kojom prilikom su mu, kako je tvrdio u prijavi, otuđili novac i ručni sat”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je od V.A. prikupljeno obavještenje na zapisnik na ove okolnosti kojom prilikom je priznao da je izvršio samopovrjeđivanje.

“Sa prikupljenim obavještenjima i utvrđenim činjenicama upoznat je postupajući tužilac koji je naložio da se protiv V.A. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje iz čl 388 st 4 Krivičnog zakonika Crne Gore”.

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    Manipulant. Treba vidjeti je li bolestan.

  2. Podgrad komentariše

    To su ga natjerali da kaze oni sto su ga povrijedili.Naravno Lazoviceva policija!!!Zar ste slijepi ,prepoznao je nekog od njih i da ne bi doslo do totalnog razresenja slucaja,naravno da se ovo desi na kraju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.