Podržala svoj narod: Sestrična Ivana Brajovića na litiji!

1

Nakon što je početkom godine dr Irena Špadijer, rođena sestra predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića, potpisala Apel za odbranu SPC u Crnoj Gori, osuđujući skaredni Zakon o slobodi vjeroispovijesti, njena ćerka Milica Špadijer je svojim učešćem na veličanstvenom skupu u Podgorici, održanom 29. februara, potvrdila da se radi o čestitoj, poštenoj i pravovjernoj porodici, koja poštuje svoj narod, vjeru i porijeklo.

Tokom narednih dana će se vidjeti da li će Ivan Brajović, do sada vatreni zagovornik ovog kriminalnog zakona, usmjerenog na oduzimanje imovine SPC u Crnoj Gori sa ciljem prepravljanja istorije i fingiranja porijekla Crnogoraca, slediti primjer svoje hrabre sestričine Milice i vratiti se svojoj porodici, vjeri i narodu, ili su mu Milo i zlato njegovih sponzora preči i draži od svega toga.

(Nacionalist.rs)

1 Comment
  1. Natalija komentariše

    To je divno sto rade majka i cerka, znaci da imaju znanja, ljubavi i hrabrosti. Ali, ne treba isticati cije su sestra i sestricina, kao da se to radi u inat bratu/ujaku. Nazalost, rezim je toliko podijelio Crnu Goru da takvih primjera ima i kod dva brata koji zive u istoj kuci u CG, a kamo li jedno u Srbiji a jedno u CG, kao kod Brajovica.

    28
    3
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.